Ne gibi birşey olabilir ? Tahmin varmı
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gibi birşey olabilir ? Tahmin varmı
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin ortak bence mantik basit diye dusunuyorum metroyla alip zarar öbür sirketiyle alip kar yazar yani ortada kar zarar yok durum bu ise sag cep sol cep meselesi diye dusunurum arada yuksek fiyattan girenler giymistir zarari bu benim dusuncem tabi farkli bir durumda olabilir. YTD
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar kumar oynamak isteyenler kıbrıstaki otellere gitsinler. veya kıbrıstaki oteller şu kadar kumar oynarsanız 1 haftalık aile boyu tatil hediye ediyor. en azından boğazınızdan 2 lokma yemek geçer deniz kum güneş ve güzel kızlar görerek paranızı batırırsınız. diğer türlü galip sizden parayı alır sizde evdeki çeşmeden 1 bardak su içersiniz.
Bugün özetle, benim gibi tepki verir umuduyla tabandan dalanları yarın çarpmadan bırakmayacam dedi galip. Arpamız var anadın mı galip efendi tabana da yazıldık keşke göstersen... sende 10 milyon bizde bin lotlar var... No problem
Galip bürüte gireceğini anladı bence bürütte toplar gibi
Keşke borsada hisse düşecek diye bir alim sistemi olsa. Millet galip özturk sayesinde ne paralar kazanirdi. Adam 5 gunde %20 %20 %20 %20 %20 diye %100 düşüruyor
Yer İmleri