Sayfa 99/981 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Anlaşılan FED, EYLÜLDE FAİZ indirecek.

O zaman hisse dağılımını ona göre yapacağım.FED,faiz indiriminden çok olumlu etkilenecek hisseler var.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    zamanında aldım onu ben.. çok düştü uzun süre yatay diye

özalların olduğunu öğrenince satmıştım zarara.. iyiki satmışım.

daha bulaşmam.. ihlas gruplarından farksız özal
    Sen yanlış zamanda almışsın, her hissede zamanlama önemli
    Bazan olur üüüle şeyler, sonuçta x12 yapıcak hisseyi hiçbir zaman bulamazsınız
    Biraz sans olucak
    Bizim bir arkadaş dün egser çok düşmüş alıcam dedi, la olm manyakmısın aylardır hisse sürünüyor sana para mı kazandırırlar dedim, dediğime pişman oldum arkadaş bugün tilifun etti bak ben saa dedim almadın bugün tavan oldu, belki ücbeş tavan daha çektirirler dedi ve bastı havasını, aynı sen uluse de hava bastığın gibi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Helal olsun ağam, benim eşşge'de bi el atsan
    hangisi o.

sende şekerle tcell vardı sanki...

BİST100 TL bazlı tarihi zirvesine yaklaştı,

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biraz sans olucak
    Bizim bir arkadaş dün egser çok düşmüş alıcam dedi, la olm manyakmısın aylardır hisse sürünüyor sana para mı kazandırırlar dedim, dediğime pişman oldum arkadaş bugün tilifun etti bak ben saa dedim almadın bugün tavan oldu, belki ücbeş tavan daha çektirirler dedi ve bastı havasını, aynı sen uluse de hava bastığın gibi
    seramik sektöründeki olay tamamen uşak ile alakalı. yani o olay tamamen şans. quagr da hareketlendi. şimdi de sırayla klser, klkim başladı. hepsini uşak olayı tetikledi.
    audentes Fortuna iuvat

aslında hisse taşıyanlar yavaştan mal boşaltma yeri.. bugün baya verdim. gittim yenileri aldım.

seasn sonu verebilirim... fırsatlar bitmez.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BİST100 TL bazlı tarihi zirvesine yaklaştı,

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biraz sans olucak
    başka grup olsa beklerim gerekirse 2 sene ama yok abey. bunlar ya bedelli ya bilmem ne ekmek yedirmez.

8. zaten endekis 11bin olmuş burdan yeni maliyet yapmam
    Global piyasalara güzel bir düzenleme gelir sonra bistte düzeltmesini yapar ondan sonra düşünürüz.
    Endekis düşerken çoğu hisse düşüşe ayak uyduruyor ama endekis yükselirken çok az hisse ayak uyduruyor.
    Herif endekis mühendisliğinde master yapmış, hanki hisselerle fışkırttıracağını çok iyi biliyor.
    Garan artık doyum noktasına geldi, bundan sonrası fiyat köpük olur, yeni bir lokomotif bulması ilazım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 99/981 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •