Sayfa 99/1069 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 785 - 792 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Ali beyde diyor zaten kıbrıs operasyonumuz gayet başarılı diye.
    Benim boya sektöründen beklentim her zaman çok fazla olmuştur.şansızlık işte aynı zamanlarda hep çbs printaş ve marshall aldım .ikiside hala duruyor .birikimim oldukça hala almaya devam ederim uzun zamandır.YTD

2. Ya çbs de böyle bir politikaya gitmiş olabilirmi yüksek maliyetlerden kaçıp fabrikayı kiraya verip üretimi kıbrısamı taşıdı.

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    Ticaret sicil gazetesi kuruluş gazete bilgileri 1000 pay her biri 100 birim 660 pay cbs boya kalanı 340 pay printas ait sonradan herhangi bir satiis hareket yok..
    eski yazımda belirtmiştim çbs boya ve printaş ortaklaşa kurduğu şirket kıbrıs üzerinden onalt grubu ile iyi bir çizgi yakalamış olur temennim gerçi göstereler bunu gösteriyor.2 onur 2 de sitemleri neden bir şey açıklamıyor ali bey artık neyi bekliyor fabrika takır takır her metre karesi kiralık eğer ğerçekten onurunu kurtarmak istiyorsa artık bir açıklama yapması gerek.umarım olumlu veya olumsuz bir açıklama yaparda burda ona güvenip hisselerini almış yatirimcilarini mutlu eder.bizlerde komple teori kurmaktan bir an önce kurtarır ben olumlu yada olumsuzda kendi adıma hazırım.

4. Ali bey kıbrıs konusun da nezaman nerde açıklama yaptı

5. Açıklama yapmadı.kıbrıs işlerinin iyi olduğunu yakın çevresine ve ara sıra onla yazışan kişilere yazar.

6. Emlak bankla olan borç meselesi çözülmeden ve arsa satılmadan çbs gurubunda hiç bir şey olmaz. Arsanın neden satılamadığını belirteyim: Fiatla ilgisi yok arsanın yol cephelerinden birinde botaş boruhattı ve diğer taraftanda elektrik yüksek gerilim hattı geçiyor bu nedenle parsallere bu konu çözülmeden yola cephesi kalmadığından amar uygulanamıyor.bunedenle yerin ticari alan imar planı idare mahkemesince iptal edildi.ali çavuşoğluna ulaşan varsa ayrıntısını ve nasıl çözeceklerini bir sorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by 32RADM Yazıyı Oku
    Emlak bankla olan borç meselesi çözülmeden ve arsa satılmadan çbs gurubunda hiç bir şey olmaz. Arsanın neden satılamadığını belirteyim: Fiatla ilgisi yok arsanın yol cephelerinden birinde botaş boruhattı ve diğer taraftanda elektrik yüksek gerilim hattı geçiyor bu nedenle parsallere bu konu çözülmeden yola cephesi kalmadığından amar uygulanamıyor.bunedenle yerin ticari alan imar planı idare mahkemesince iptal edildi.ali çavuşoğluna ulaşan varsa ayrıntısını ve nasıl çözeceklerini bir sorsun.
    doğru teşhis ..botaş boru yaktın biziiiii

8. Gebze imar işlerinin projelendirme çalışmalarının bittiği ve bu konuda itirazların olmadığı ile ilgili bana bilgi verilmişti.

Sayfa 99/1069 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •