Yarın Burger den dönüşüm var ..........Bakalım 100k için kaç oran verecekler!!!!
Yarın Burger den dönüşüm var ..........Bakalım 100k için kaç oran verecekler!!!!
)) gecmiste bende borsaya karsi idim cunku 90 li yillarda ilk borsa tecrubemde fena cuvallamistim
) hani bilirsin abi herkesin evini arabasini satip girdigi donemler ...ama gecmisten ders cikararak yilbasi sonrasi yeniden biste girdim ve o zaman ettigim zararin 3 katina yakinini cikarttim su an..ona buna karsi olmak ve karalamakla bu isler olmuyor...madem herkesin amaci parasini enflasyona karsi korumak enflasyondan daha fazla bir getiri elde etmek sadece mevdutla olmaz bu isler isini bilen tl dolar borsa ev arsa herturlu yatirim ensturmanindan nemalanmasini bilir..
Oranlar 50 baz puan düşmüş bu ay .
Burgan üç para birimli 14 4 2 .
Şade mevduat 0.25 yüksek tl ve dolarda Euro aynı .
Icbc 13.90 .
Oranlar temdittir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MSCI Türkiye endeksi halen 12 aylık tahmini F/K oranında göre 8.7x ile işlem görmekte. Bu GOÜ endeksine göre (12.6x) halen %31’lik bir ıskontoya denk geliyor. Güçlü 2Ç sonuçları ardından yıl sonu kar tahminlerinde yukarı yönlü revizyonların henüz tamamlanmadığını varsayarsak gerçekte ıskonto daha da geniş olabilir.
Isyatirim 9 Agustos Gunluk bulteninden..
Hani kacanin pesinden kosmayin, kovalamayin, her daim ne ucuz kaldi onu arastirin demistim ya..
Demek ki Bist ucuz imis..
Hem de hala ucuz imis..
Bunca cikisa ragmen de hala ucuz imis.
Ama bunu o karanlik, puslu donemlerde gorebilmek marifet.
Yolun yarisi alindiktan sonra degil.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri