Sayfa 990/1006 İlkİlk ... 4908909409809889899909919921000 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,913 - 7,920 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yarin bist taban olur mu
    Tavan daha olumlu...Kazanilan degerlerde tavan olur....Piyasanin çökmesini istemek mili olmakla ters.....Vatanseverlik....y.t.d.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Al işte bistti kurutan biri daha
    İkigözüm abi piyasada süt kalmadı inekleri sağa sağa kuruttunuz, yakında kendi kendinize oynuycaksınız masada
    Hisse alırken burada paylaştım.
    Görmeyenler şimdi göster amcana pipini yazıyor,zaten göstere göstere alım yaptım.

3. Bugün bademler satıyordu demek sürtüşme vs ne olur ne olmaz deyip boşalttılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    geçmişe baktım... borsanın kurulduğu yıldan bugüne... son 7-8 senedir rezalet durumdayız... Herşey yalan dolan olduğu için borsada yalan oldu... Rte yerine başka biri olsa yazmışsın... Bu saçmalığın alası... Rte yerine başka birisi olsa bu borsa en az 250.000 di.... AKP gittiği anda bu borsa kısa zamanda 200.000 yapar.... Bu açık ve net...
    İlk olarak çıkan yabancılar girer. Ama ülke ekonomisi enkaz halinde olduğu olduğu için düze çıkılması 10 seneyi bulur....
    Bugun de rte yüzünden dusmus simdi öğreniyoruz
    Kriz kaos meraki bitmedi saniyor ki hala insanlar bu suni yarattigi krizlere oy verecek
    Gecti o kolay oy kazanma devri millet yemiyor artik
    Rte akp sonrası bist inanilmaz para kazandıracak ben 50 bin dolar olur diyorum 5 6 ort dolar ile 250 300 bin arasi

5. Kilitlenme vardır

Kilidi atmisizdir

6. Dolar 2001 den önceki sabit kur sistemindeki gibi ilerliyor... Sakin sakin, ama emin adımlarla. Sert bir kopuş olacak. Hazırlık yapıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bugun de rte yüzünden dusmus simdi öğreniyoruz
    Kriz kaos meraki bitmedi saniyor ki hala insanlar bu suni yarattigi krizlere oy verecek
    Gecti o kolay oy kazanma devri millet yemiyor artik
    Rte akp sonrası bist inanilmaz para kazandıracak ben 50 bin dolar olur diyorum 5 6 ort dolar ile 250 300 bin arasi
    akp kaybettiği anda full borsaya gömerim parayı... Borsa en az 3-4 gün tavan çekmezse bende KAMİL değilim

8.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    akp kaybettiği anda full borsaya gömerim parayı... Borsa en az 3-4 gün tavan çekmezse bende KAMİL değilim
    Kamil abi bunda ciddiysen o iş kolay
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 990/1006 İlkİlk ... 4908909409809889899909919921000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •