Sayfa 990/998 İlkİlk ... 490890940980988989990991992 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,913 - 7,920 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İyide senin daha önceki 20 yıllık nikin ile attığın toplam mesaj ile güneysu nikinin 20 yıllık mesajlarının karşılaştırmasındanda seninkinim büyük olduğu çıkmaz ki
    Son 3 nikinden hiçbirinin mesaj sayısının ilk 6 sayfada yeri yok atını şeedwn jimmy ile 2 dötüm bile senden fazla mesaj yazmış ilk 6 sayfada
    Az önce Hasancan Kaya izledim bunu okudum. Dedim herhalde Hasancan yazdı bunları.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ben Devlet olsam mağdurlara sadece geçici kontenyır verirdim.
    Devlet herseyi mükemmel yapıyor tabi, çürük binalara tapu verirken bildigin melek, suçlu sadece normal insanlar..

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ben Devlet olsam mağdurlara sadece geçici kontenyır verirdim.
    Riskli binalarda oturanlara kentsel dönüşüm için yapılan eş değer yer ve aynı M2 olmak şartı ile daire verildi de gitmedilerse dediğiniz olur.

Yalnız Hatay depreminde lüküs rezidanslar yan yattı veya yıkıldı, bu binalardan daire alanlarda çürük diye daire aldılar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Devlet herseyi mükemmel yapıyor tabi, çürük binalara tapu verirken bildigin melek, suçlu sadece normal insanlar..
    Benim söylemek istediğim tam da buydu, tek cümleyle özet, teşekkürler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. İşin özeti kanunlar ne kadar kötü olursa olsun iyi dürüst insan yetiştiremiyoruz. Yıllar önce bir inşaat mühendisi abi biz herşeyi %25 fazla hesaplıyoruz demişti. Adamlar %25 ile yetinmiyor demek ki. Denetleme ile ilgili bir sürü düzenleme yapıldı ama denetleme yapan firma parayı denetlediği firmadan pazarlık ile alıyor daha başlamadan fiyasko. Bir diğer konu bu ülkede adam öldüren 5 sene yatar bu süreden az yatan da var. Adamların evci izni var hanımı ile birlikte olabiliyor her türlü teşvik var. Yapanın yanına her türlü kalıyor. Cezalar kalıcı caydırıcı olmadığı sürece bu devam eder. ABD de bir bayan öğretmen 18 yaşından küçük erkek öğrenci ile beraber olduğu için 15 yıldan fazla ceza alıyor. Bizde bir onlarca kıza tecavüz etsen bu kadar ceza almazsın. Bizim büyükelçiyi öldüren bir adam 25 yıl yattıktan sonra şartlı tahliye olmuş bizimkiler buna isyan etti. Biz de müebbetin yatarı 24 yıl. O sürede yatan çok nadirdir.

6. Ben üniversite hastanesinde çalıştım askerlik öncesi. Dahiliye bölümünde çalıştım en son. Orada hiç bir uzman olan Dr periferik yayma okumadan uzman olmazdı hatta çok iyi bilmesi gerekirdi öyle eğitim alıyorlardı asistan olduğu dönemde. Her bölümü çok ciddi şekilde bilmek zorundaydılar. En son çaldığım özel hastanede dahiliye uzmanı periferik yayma istedi hazırladım bakması için çağırdım ben bilmiyorum okumasını dedi. Hayret etmiştim nasıl bilmeyen birine uzmanlık veriyorlar diye. Bugün bir arkadaşımın tansiyon problemi için böbrek üstü bezleri vs tetkik araştırma için iyi bir doç yada prof aradım. Çin malı olmayan aradığım kriterde Dr sayısı parmaktan az. Belki Ankara İstanbul İzmir bu konuda şanslı anadolu da bu çok zor Konya'da bile zorsa.

7. Türkiye de özel ve devlete ait 128 tane tıp fakültesi var. Siirt tıp Erzincan tıp ağrı tıp gibi bir sürü var. Burada okuyan öğrenciler dört dörtlük eğitimi alacaklar branş eğitimi alacaklar uzman olacaklar. Mesela Siirt'te her türlü branşta Dr varmıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,052
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Adam anlamiyor. Daha önceki 20 yıllık nickimden haberi yok
    https://www.hisse.net/eforum/memberl...esc&sort=posts

buradan bak bakalım 20 yıllın nickinin esamesi bile yok listede G. Amet
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 990/998 İlkİlk ... 490890940980988989990991992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •