-
*jcr/ökmen: Merkez bankası'nın faiz politikası, enflasyon riskine karşı hane halkı ve üreticilerin koruma amaçlı döviz satın alma ve tutma tercihlerini giderek artırmakta ve tl'nin dış değerini düşürmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tusk, "ab liderleri brexit müzakerelerinde ikinci aşamaya geçilmesine onay verdiler"
*tusk, "geçiş dönemi, gelecekteki ticaret anlaşmasının belirlenmesi için brexit müzakereleri önümüzdeki haftalarda başlayacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*rusya mb başkanı, "enflasyonun istikrar kazanacağına şu anda daha fazla güveniyorum"
*rusya mb başkanı, "enflasyon bekleyişleri yüzde 4 seviyesinde çıpalandı"
-
*rusya mb başkanı, "gıda fiyatlarının 2017'de daha az oynak olması enflasyon için önemli"
*rusya mb başkanı, "enflasyon 2018'nin ikinci yarısında yüzde 4 civarına kademeli şekilde yükselecek"
-
*rusya mb başkanı, 2018 için gsyh büyüme tahminini yüzde 1,0-1,5 aralığından yüzde 2 civarına çıkardı
*rusya mb başkanı, "2018 yılı için net sermaye çıkışı tahminini 10 milyar dolardan 16 milyar dolara yükseltti"
-
*rusya mb başkanı, "faiz oranlarını 25 veya 50 baz puan indireceğiz"
*rusya mb başkanı, "bir veya 2 yıl içinde faizleri yüzde 6-7 seviyesine indireceğiz"
-
*hindistan'da kasım'da ihracat yıllık %30,6 artışla 26,2 milyar dolar
*hindistan'da kasım'da ithalat yıllık %19,6 artışla 40,02 milyar dolar
-
*hindistan'da kasım'da petrol ithalatı yıllık yüzde 39,14 artışla 9,55 milyar dolar
*hindistan'da kasım'da ticaret açığı 13,83 milyar dolar (önceki 13,4 milyar dolar açık)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri