Artan

112,20 10 17:00
243,20 10 16:59
14,43 9.98 13:55
278,25 9.98 17:00
12,58 9.97 17:00
Artan Hisseler

Azalan

1,18 -13.87 17:00
5,22 -10 17:00
88,20 -10 17:00
50,40 -10 16:56
389,75 -9.99 17:00
Azalan Hisseler

İşlem

7.806.977.875,74 17:00
6.549.798.373,66 17:00
6.529.261.997,40 17:00
6.024.857.883,75 17:00
5.899.484.644,22 17:00
Tüm Hisseler
Sayfa 991/1001 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Gümüşe yatırım yapan var mı aramızda? Varsa tavsiyelere açığım , fiziki alınırsa , altına göre dahi hem çok fark var gibi hem de satişta kuyumcular fiziki yüksek gramli gümüş almaya yanaşır mi bilmiyorum... Tefaş fonları pek güzel gelmedi gözüme...Nasıl yapmak lazım , portföyü çeşitlendirmek için biraz alacak olursak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,497
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    niye bulunmasın reis
    bunun gibi çok video var zem zem tower da falan
    Onun dilinde kemik yok misali olduğundan devamlı boş konuşur,özelliğide iyi bir komplocu olması,öyle olmasaydı buralara nasıl gelirdi,her konuşmasında yüz hatlarına bakın,devamlı alaycı kindar bir vasıfa sahip,vücudunu kötülük için geliştirmiş,artık ne zoru varsa Türklerlen,zaten dedeleri pontus askeriydi,hiç gördünüzmü soyu hakkında konuştuğunda,sadece söylediği babam despottu der,ayaklarından tavana asarmış onu vs uzar gider,devamlı belirtirim orhun yazıtlarını,derki yazıt TÜRKÜ TÜRK SOYUNDAN GELENLER YÖNETMESİ LAZIM TERSİ OLURSA O ÜLKE DEVAMLI SAVRULUR DER,şimdiki durumu kıyaslayın şimdi,demekki neymiş Türklerlen zoru var,Türk milliyetçisini ayaklar altına alıp ezerim demedimi bu şahıs...

3.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Çocukların durumu kötü.

2000 sonrası doğanlar, hele 2010 sonrası doğanlar daha da kötü.

İnternet, cep telefonunun yaygınlaşması ve şehirleşme "yüksek insani değerler"in çoğunu yok etti.
    Ahir zaman denilen şey bu acaba?

Hissiyatını anlıyorum.

Allah yardımcın olsun.
    Yeni anne baba olacaklara tek tawsiyem...
    Cocuklarınıza sürdürürlebilişr olmayan bir hayatı vermeyin.Yazık edersiniz hem ona hem kendinize.Konforlu yasamdan basarı çıkmaz.Zor sartlarda yetiştirin.her yaz çalıştırın.arkadas cevresini iyi secin.gamsız dertsiz insanlardan uzak tutun.yoksa hem o hemde sizler çok acı cekersiniz.kendimden biliyorum.....

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Cocuklarınıza sürdürürlebilişr olmayan bir hayatı vermeyin.Yazık edersiniz hem ona hem kendinize.Konforlu yasamdan basarı çıkmaz.Zor sartlarda yetiştirin.her yaz çalıştırın.arkadas cevresini iyi secin.gamsız dertsiz insanlardan uzak tutun.yoksa hem o hemde sizler çok acı cekersiniz.kendimden biliyorum.....
    Çok güzel ve doğru tespitler.
    Altına imzamı atarım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,497
     Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Bendede bir oğlan vardı,şımarık yetişti,90 yıllarında bilgisayar almıştım,mahallenin çocukları toplardı takılırlardı,o zaman kimde bilgisayar vardı,tamam az çok şey öğrendi,onun yanı sırada çakallığıda,dersaneye gönderdim dersaneyi taktı,üniversiteye gönderdim hocayı dövdü son sınıftayken,hoca onu tek dersten taktı diploma alamadı,araya adam koyduk,taktığı hocanın dışında hocaları severdi,taktığı hocasına ikna etmeye çalıştılar ikna olmadı,çok çaılşkandı zekiydi,ders çalışmaz sadece hocasını dinlerdi,o bilgilerlen sınıftan geçti,tarih bigisi matematik süperdi,neyse,eski GS başkanı adnan öztürk bir spor etkinliği için bir yer kurdu,kuzeni CNN kanalında yönetimdeydi,onu önerdi işe başladı 19 yaşında,o zamanlar benim emekli maaşım 600 tl cıvarıydı,2.500 tl ile işe koyuldu,2 sene iyi gitti,elaman lazım oldu yanina bilgisayar bölümü mezunu kuzenini aldı,o zaman ülke sistemi bozuk olduğundan kapatma davaları derken işler iyi gitmedi işten çıkarttılar,kuzeni kaldı,onun diploması olmadığı için kuzeni bilgisayar mezunu olduğu için onu bıraktılar,oda filim sektörüne girdi,çekimler yapıyordu bayağı tutuldu,yönetmen oldu mevkisi bebek,arnavutköydü,oldu istanbulun kurdu ,çakalı ,çektikleri filimleri ses getiriyor derken,RTE sektörlere ağırlığını koydu,filimler denetime takıldı işler kesat oldu,arnavutköyde dairem vardı onu bile ona vermedim ona kızdım sattım,zamanında benimle kafa bulurdu,senin aylığını 1 gecede yiyorum bile dedi,kovit davası bunu çulsuz bıraktı,çevreye borçlandı soluğu yanımda aldı,2 sene kesemden yedi,bedelli parasınıda ödedim,o zamanın şartlarında 350 kayme taktı bana,şimdi 2-3 milyon vs yapıyor,peşinde bir yeme içme yerinde çılışıyor giresunda,boş dairemde oturuyor,kira,elektrik su vs vemiyor,öde diyor mok gibi para vs var sende diyor,bu arada evli bir çocuğu var,gelin izmirli,onların hatırına katlanıyorum,2 kızım bir oğlum var,kızların yeri ayrı ikiside zengin ailede,onlara bile çok borç takmıştı,37 yaşında,böyle uzayıp gider adam olacağı yoktur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,497
    Kusura bakmasın yönetim bazen topik harici mecbur bende yazıp çiziyorum,çünkü topik dolar topiğinden çıktığından önüne geleni yazıyorlar,arkadaş yaramı deştiği için bende yazdım

7.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Gümüşe yatırım yapan var mı aramızda? Varsa tavsiyelere açığım , fiziki alınırsa , altına göre dahi hem çok fark var gibi hem de satişta kuyumcular fiziki yüksek gramli gümüş almaya yanaşır mi bilmiyorum... Tefaş fonları pek güzel gelmedi gözüme...Nasıl yapmak lazım , portföyü çeşitlendirmek için biraz alacak olursak
    Ben olsam olabildiğince AEFES alırdım.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bendede bir oğlan vardı,şımarık yetişti,90 yıllarında bilgisayar almıştım,mahallenin çocukları toplardı takılırlardı,o zaman kimde bilgisayar vardı,tamam az çok şey öğrendi,onun yanı sırada çakallığıda,dersaneye gönderdim dersaneyi taktı,üniversiteye gönderdim hocayı dövdü son sınıftayken,hoca onu tek dersten taktı diploma alamadı,araya adam koyduk,taktığı hocanın dışında hocaları severdi,taktığı hocasına ikna etmeye çalıştılar ikna olmadı,çok çaılşkandı zekiydi,ders çalışmaz sadece hocasını dinlerdi,o bilgilerlen sınıftan geçti,tarih bigisi matematik süperdi,neyse,eski GS başkanı adnan öztürk bir spor etkinliği için bir yer kurdu,kuzeni CNN kanalında yönetimdeydi,onu önerdi işe başladı 19 yaşında,o zamanlar benim emekli maaşım 600 tl cıvarıydı,2.500 tl ile işe koyuldu,2 sene iyi gitti,elaman lazım oldu yanina bilgisayar bölümü mezunu kuzenini aldı,o zaman ülke sistemi bozuk olduğundan kapatma davaları derken işler iyi gitmedi işten çıkarttılar,kuzeni kaldı,onun diploması olmadığı için kuzeni bilgisayar mezunu olduğu için onu bıraktılar,oda filim sektörüne girdi,çekimler yapıyordu bayağı tutuldu,yönetmen oldu mevkisi bebek,arnavutköydü,oldu istanbulun kurdu ,çakalı ,çektikleri filimleri ses getiriyor derken,RTE sektörlere ağırlığını koydu,filimler denetime takıldı işler kesat oldu,arnavutköyde dairem vardı onu bile ona vermedim ona kızdım sattım,zamanında benimle kafa bulurdu,senin aylığını 1 gecede yiyorum bile dedi,kovit davası bunu çulsuz bıraktı,çevreye borçlandı soluğu yanımda aldı,2 sene kesemden yedi,bedelli parasınıda ödedim,o zamanın şartlarında 350 kayme taktı bana,şimdi 2-3 milyon vs yapıyor,peşinde bir yeme içme yerinde çılışıyor giresunda,boş dairemde oturuyor,kira,elektrik su vs vemiyor,öde diyor mok gibi para vs var sende diyor,bu arada evli bir çocuğu var,gelin izmirli,onların hatırına katlanıyorum,2 kızım bir oğlum var,kızların yeri ayrı ikiside zengin ailede,onlara bile çok borç takmıştı,37 yaşında,böyle uzayıp gider adam olacağı yoktur...
    Allah yardımcın olsun. Çok zor.

Sayfa 991/1001 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •