Sayfa 992/1007 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Aha dün 4002 ye olmaz diyordun, 44 puan için ( yüzde 1)
    Memedabi'nin kalbini kırmaya değer mi.
    Müşterileri huzursuz etmeye başladı napim abi, vobu kapatın vob yapmayın demeye başladı,milletin hayallerini törpüledi, millet buraya ne hayallerle geliyor kısa zamanda paralarını katlamaya geliyor. Herkesi kaçırırsan nolucak Pembe hayalleri biz kime satıcaz soona
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Bankadan kredi aldığında(teşvik yoksa) banka işine ortak oluyor.
    Giderlerini vergiden düşüyorsun ,yaptığın işten kar edersen %40 a yakında vergi ödüyorsun.
    Bu enflasyonist ortamda iş yapmak çok zor.
    9 kurda 1 hurda.
    Ülkemizde çalışma gün sayısı net 200 gün cıvarında.
    Banka kredi faizii 366 gün ve gece çalışıyor.
    3 vardiyalı iş yaparsan para kazanırsın.
    Kredili çalışan Küçük esnaf ve işletmelerin bu ortamda kazanması çok zor.

iyi bir fikrim var imza toplayalım temettüler hisse fiayatyından düşmesin

4. Mimar Sinan, Selimiye Camii’nin inşaatı tamamlandıktan sonra karşısında oynayan küçük çocuklardan birinin arkadaşına: “Şu minare eğri yapılmış..†dediğini duymuş.

Mimar Sinan hemen küçük çocuğa: “Göster bakalım hangi minare eğri olmuşâ€ deyince, çocuk eliyle işaret ederek “Şu sağ taraftaki minare eğri†diye göstermiş.

Koca Sinan ustalara: “Bize bir halat getirin..†demiş. İşçiler halatı getirerek bir ucunu minareye bağlamışlar.

Koca Sinan küçük çocuğu yanına çağırmış ve â€œİşçiler şimdi halatı çekerek minareyi düzeltecekler. Minare düzelince sen tamam diyerek bizleri uyar..†demiş..

İşçiler halatı çekmeye başlamışlar ve biraz sonra küçük çocuk haykırmış: “Tamaaam düzeldiii..â€

Koca Sinan çocuğa: “Şimdi tamamen düzeldi mi?†diye sorunca, çocuk: “Evet düzeldi, şimdi daha güzel oldu, bak..†diye cevap vermiş.

Ustalar bu olanlara anlam veremeyince Mimar Sinan ustalara dönerek şöyle demiş: “Bu küçük çocuğun kafasındaki minarenin eğriliğini düzeltmeseydik, çocuk caminin yanından her geçerken güzelliğini görmezdi, kafasındaki minare eğriyken.. Önlem alınmazsa, dedikodular aslı astarı olmasa bile iz bırakırlar.. Böylece caminin adı da eğri minareli cami olarak yayılırdı..â€

Kıssadan hisse
    Memedabi nin gönlünü yabtık, gelirken geçerken artık vob yapmayın demez heralde
    Hamdım Piştim Yandım

5. [QUOTE=*Bozkurt;5918112]Mimar Sinan, Selimiye Camiiâ€â•nin inşaatı tamamlandıktan sonra karşısında oynayan küçük çocuklardan birinin arkadaşına: “Şu minare eğri yapılmış..†dediğini duymuş.

Mimar Sinan hemen küçük çocuğa: “Göster bakalım hangi minare eğri olmuşâ€ deyince, çocuk eliyle işaret ederek “Şu sağ taraftaki minare eğri†diye göstermiş.

Koca Sinan ustalara: “Bize bir halat getirin..†demiş. İşçiler halatı getirerek bir ucunu minareye bağlamışlar.

Koca Sinan küçük çocuğu yanına çağırmış ve â€Åâ€œİşçiler şimdi halatı çekerek minareyi düzeltecekler. Minare düzelince sen tamam diyerek bizleri uyar..†demiş..

İşçiler halatı çekmeye başlamışlar ve biraz sonra küçük çocuk haykırmış: “Tamaaam düzeldiii..â€

Koca Sinan çocuğa: “Şimdi tamamen düzeldi mi?†diye sorunca, çocuk: “Evet düzeldi, şimdi daha güzel oldu, bak..†diye cevap vermiş.

Ustalar bu olanlara anlam veremeyince Mimar Sinan ustalara dönerek şöyle demiş: “Bu küçük çocuğun kafasındaki minarenin eğriliğini düzeltmeseydik, çocuk caminin yanından her geçerken güzelliğini görmezdi, kafasındaki minare eğriyken.. Önlem alınmazsa, dedikodular aslı astarı olmasa bile iz bırakırlar.. Böylece caminin adı da eğri minareli cami olarak yayılırdı..â€

Kıssadan hisse
    Memedabi nin gönlünü yabtık, gelirken geçerken artık vob yapmayın demez heralde[/Q

Sildim tekrar okuyunca yanlış anlaşılabilir gibi geldi.
    Son düzenleme : ENGRANDMASTER; 10-05-2022 saat: 22:49.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zamanında kooperatif mütahitliğinden çok ucuza ev sahibi olanlar oldu, bu işin başındakiler de baktılar bu iş de para var onlarda müteahhit oldu ariston abi
    Her sistemin ilk çıkanı kâr lı oluyor, sonrakiler cazip olmuyor
    Kooperatif dedin de yazın bir koop evine girdik 51 bin peşinat 2250tl ödeme 2024 sonu ev teslim..ödemeler ev teslimine kadar 6 ay da %9 artacak sonra sabit..3500 TL gibi sabitleniyor..60 bin toplam ödedik şimdi 225-250 bin arası hissenizi bize satın diye millet arıyor.. her 2250 ödediğimde ev 25 bin değerleniyor..Bu işin sonu çok hayırlı olmayacak..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Geçen denk geldim ithal edilen 900 küsur malın üretilmesi gerekiyormuş, teşvik açıklayacaklarmış.

Akşam ihracatçı bir iş adamı çıktı, her şeyi ihracatçıdan bekliyorlar, bütün yük bizim üzerimize geldi dedi, onlarda da stres başladı, kur yardımcı olmuyor diyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    iyi bir fikrim var imza toplayalım temettüler hisse fiayatyından düşmesin
    Bu uygulama temettü öncesi satıp temettü sonrası hissenizi temettü kadar fark ile geri koyabilirseniz vergi avantajı yaratıyor.
    Mevzuatta Hisse kazancı vergiden muaf ama temmetü gelirinde vergi var.

Sayfa 992/1007 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •