Sayfa 992/993 İlkİlk ... 492892942982990991992993 SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Biri buna haber versin, Kudüs düşeli sittin sene oldu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Kusura bakmasın yönetim bazen topik harici mecbur bende yazıp çiziyorum,çünkü topik dolar topiğinden çıktığından önüne geleni yazıyorlar,arkadaş yaramı deştiği için bende yazdım
    kusur yok....
    ne mutlu Türküm diyene....

3. Sanki gören duyan da ,her gün dolar konuşuluyor da 2,3 aydır dolar dışında konuşuluyor zanneder , ulan ben bildim bileli dolar yüzde 10 bile konuşulmaz kaç yıl oldu doların 3,5 lira olduğu zamandan bu yana ..

Böyle " hakikate mutlak aykırı" abuk lafları duyunca insan ayar oluyor ..

Burası et , but , süt zeytinyağı, BIST , pist araba , klima , bok , püsür ne varsa konuşulan bir yer ,
    Hatta üstadın lafı vardı " Burada her bı B.Ok konuşulur" diye
    Bulurum Walla en az 2,3 yıl önce ...

Millet Alzheimer olmuş unutmuş gitmiş , yakında boynuna adres baglayacaklar bazı kişilerin kaybolmasın deyerekten ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,099
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Biri buna haber versin, Kudüs düşeli sittin sene oldu.
    Bunların hepsi üşütük,arkasındanda gidenlerde öyle,dilin kemiği olmadığı için abuk sabuk devamlı sallıyorlar,bunlarda ülke yönetiyor,zaten belli nasıl yönettikleri...

5.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    Yeni anne baba olacaklara tek tawsiyem...
    Cocuklarınıza sürdürürlebilişr olmayan bir hayatı vermeyin.Yazık edersiniz hem ona hem kendinize.Konforlu yasamdan basarı çıkmaz.Zor sartlarda yetiştirin.her yaz çalıştırın.arkadas cevresini iyi secin.gamsız dertsiz insanlardan uzak tutun.yoksa hem o hemde sizler çok acı cekersiniz.kendimden biliyorum.....
    Abi ta ki ergenliği geçinceye kadar sorun yok. Z kuşağına adım attın mı. Film kopuyor. Birde baba rolü ile bitmiyor. Anneler de daha fazla görev var. Çoğunlukla anneler saklar oğlanın sıkıntılı durumlarını. Suç örgütünün elebaşından biri anne. Anne çocuğuna merhamet ettiğini zannederek çok büyük kötülük yaptığının farkında değil. Engelliysen yüzlerce kat daha zor

6. Değerli Arkadaşlar,

Hayat bazen bizlere zor zamanlar sunar, belki de evrene kötü mesajlar gönderip, üzülürken canımızı sıkmak, bizlere sadece daha fazla yük yükler. Unutmayın, her söz bir kurşun gibidir; ağzımızdan çıkan her kelime, kelebek etkisiyle büyür ve bazen başımıza bela olabilir. Bu yüzden, sözlerimize dikkat edelim, çünkü dilimizle yarattığımız dünyayı yaşarız.

İyilik ve hoşgörü, en büyük güçtür. İnsan beşerdir, şaşar; bu, bizim doğal halimizdir. Bazen doğruyu bulamayız, bazen kayboluruz ama her şey insana, insan ruhuna içindir. Başarı ve başarısızlık, aslında kişiye göre değişen kavramlardır. Biri için zafer sayılacak bir şey, diğerinin gözünde kayıp olabilir. Bu yüzden takıntılı olmamak gerekir. Unutmayın, başarı, dışarıdan gelen bir onaydan daha fazlasıdır; kendinize olan güveninizin yansımasıdır.

Tarihe adını yazdırmış pek çok insan, kendi döneminde sıradan, hatta serseri olarak görülmüştür. Mesela Grönland’ın kurucu sayılan Kızıl Erik. Kendisi tam bir haylaz, düzenbaz, belki de çoğumuz için "başarısız" olarak anılabilecek bir karakterdir. Ancak zamanla, geçmişin gözünden bakıldığında, o bir kahramana dönüşür. Çünkü her şey, zamanla yerli yerine oturur ve bakış açımıza göre anlam kazanır.

Bu yüzden, hayata ve insanlara bakış açımızı her zaman pozitif tutmakta fayda var. "Nasıl bakarsan, öyle görürsün" derler. Güzel bakın, güzel görün. Her şey görecelidir ve neye odaklanırsak, onu daha çok görürüz.

En kıymetli şey sağlıktır, sıhhat ve afiyet. Başka konular, bir süre sonra gereksiz yükler haline gelir. O yüzden, önce sağlığınıza ve iç huzurunuza odaklanın. Her şey bunun etrafında şekillenir. Bu dünyada sahip olduğumuz en büyük zenginlik, bedenen ve ruhen sağlıklı olmaktır.

Hayat, bazen beklediğimizden farklı şekilde akabilir, ancak iyi niyetle, sabırla ve sevgiyle her şey yoluna girer. Kendinizi sevdiğinizde, dünyayı da sevmiş olursunuz.

Sağlık, huzur ve afiyet dolu bir yaşam diliyorum. Güzel bakın, güzel yaşayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,099
    ONS ALTIN 3671...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,099
    CHP ve imamoğlunun peşini bırakmıyor RTE,ne yaparlarsa yapsınlar eninde sonunda ip boğazlarına dolanacak...

Sayfa 992/993 İlkİlk ... 492892942982990991992993 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •