Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    ekmegi dolarla mi aliyoruz, surekli gavurun ekmegine yag surun, kosa kosa, dolar alin lafa gelince milliytciyiz ,gavurun degirmenine su tasiyin, babanizda, dolar alip satip ev bakiyordu sanki, hazircilik kanimiza girdi, emekle kazanilan para en bereketli paradir,buna inanmayan dolar alsin, uretim yapmayalim , sadece tuketelim hep beraber batalim...
    Haklısınız.
    "Faiz haram döviz helal" diyen sofu kesime söylüyorsunuz değil mi?
    Ya da az milliyetçi çok püskevitçilere.

2. Olağanüstü kararlada gitseler ysk bu saatten sonra iptal eder.Seçimi imamoğlu aldı bence tamamen çocuk gibi mızmızlık yapıp ülkeye zarar veriyorlar her gün ayrı bi gerilim var ülkede gerçekten halk bıktı artık kuruluş temellerinden çok uzaklaştı iktidar şımarıklık var ego var hesapsız kitapsız yaptıkları herşey babadan miras kalmış arsayı paylaşamayan kardeşler gibi tüm partiler dışardada sırtlan sürüsü gibi arsayı ucuza satar bu hissedarlar tarzında bekleyen yabancı sermaye halkı düşünelim ülkeyi çıkartalım bu ekonomik durumdan diyen yok ATATÜRK çok büyük adam gerçekten her gün daha çok saygım artıyor olanları gördükçe ülkede.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    ekmegi dolarla mi aliyoruz, surekli gavurun ekmegine yag surun, kosa kosa, dolar alin lafa gelince milliytciyiz ,gavurun degirmenine su tasiyin, babanizda, dolar alip satip ev bakiyordu sanki, hazircilik kanimiza girdi, emekle kazanilan para en bereketli paradir,buna inanmayan dolar alsin, uretim yapmayalim , sadece tuketelim hep beraber batalim...
    Adam doğru söylüyor beyler . Küffarın oynuna gelmeyin ey cemaati müslimin. Tövbe edin . Gidin satın dolarlarınızı .
    Ben de gidip arabayı satayım, az para lazım da şey için neyse haydi bakalım.

4. Büyükçekmeceden birşey çıkmaz. İki seçim arası seçmen sayısı farkı 2.310 ki bunun 760 tanesi 18 yaşına yeni giren ve ilk kez oy kullanacak seçmen imiş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Secim iptali %100
    Dolar aptali yanlis yere gidiyor
    -> Yunan Basını: ''İstanbul'u vermemek için Bizans bu kadar savaşsa şu anda Ekollon ile Yıldonis yarışıyor olurdu...''

Zaytung'dan...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    ekmegi dolarla mi aliyoruz, surekli gavurun ekmegine yag surun..
    Gavur, "Para kolay" dediğinde Ak çocuklarımız koşa koşa dolarları aldı mı? Aldı..
    16 yıldır işkembenin en ücra köşelerine yolladı mı? Yolladı...
    Şimdi Gavur, "Para zor" dediğinde niçin onun bunun çocuğu oluyor parası niçin hela kağıdı oluyor!
    Gavur bugün yine "Para kolay" dese 30-40 milyar doları alıp Allahdan korkmadan kuldan utanmadan Kanal'a gömeceğiz, İyi ki de vermiyor...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Helal olsun... İstanbul'da korktukları da bu...

https://gazeteyolculuk.net/artvinde-...nayi-geri-aldi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Adam doğru söylüyor beyler . Küffarın oynuna gelmeyin ey cemaati müslimin. Tövbe edin . Gidin satın dolarlarınızı .
    Ben de gidip arabayı satayım, az para lazım da şey için neyse haydi bakalım.
    bende satılık 1 araba 1 ev var amma satılmıyor pis küffar kafirun kafuru hayyın dolarcılar satsanıza benim evi elimde kaldı
    Son düzenleme : Enflasyon; 09-04-2019 saat: 15:16.

Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •