Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Hakkari Çukurca'da henüz teyit edilmemiş bir saldırı haberi sosyal medyada geziniyor.. Üs bölgemize sızma yapıldığı şehit ve yaralılarımızın olduğu belirtiliyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Benim yogacı (yogi) bir arkadaşım bu meseleye iyice kafayı takmıştı. Neredeyse bulup tetikletip ne olduğunu deneyimlemeyeceğim dedi. Epey bir para istemişler. Bak dolandırmasınlar seni dedim. Gitti isviçrede bir klinikten bozma korsan bir yerlerde bir haltlar yedi.

Dedim ne oldu?. Vallahi ilk 2-3 dakika hiç birşey olmadı dedi. Daha sonra zınk diye bir vurmuş. Vücudumdan dışarı çıkıp dışarıda dolaştım diyor.

Allah seni dedim nasıl biliyorsa öyle yapsın.
    bir ara dalaylama dallamasının özel ricası ile rahipleri trader olarak yetiştirmek için tibet''e gitmiştim. hazıra mal dayanmıyor hamza , manastırların masrafları da ağır oluyor , maksat rahiplerin çorbası kaynasın fazlasında gözümüz yok , düzenli bir gelirleri olsun diye ricada bulunmuştu.... tabii bunlar bütün gün böyle ummmmm ımmmm çeke çeke hep bi huşu içinde tuhaf tuhaf dolanıyorlar etrafta... olaya da yabancı değilim bazı rahiplerin uzun seneler aralıksız yaptıkları meditasyon yolu ile , kendi kontrollerinde olan , kendilerine ait gözle görülmeyen bir varlığı yaratıp onu yanlarında taşıdıklarını , o varlığı istediklerini yaptırdıklarını o varlığı istedikleri diyarlarda seyahate gönderdiklerini , bazı deneyimleri onlar vasıtası ile algıladıklarını falan filan biliyorum... onlar zaten hepten çift alemde yaşayan rahipler oldukları için onlarla anca gönül sohbeti yapıyordum onlar trading eğitimine gelmezler... neyse bu dediğim rahiplerin epifizleri rexona deodorant gibi 7x 24 hepten açık.... ben bunu niye anlattım ya .... bi yere bağlayacaktım konuyu , nereye unutttum ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3. Tehlike geçti mi ?,içebiliyos mu ?
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

4. Ortama sinek ilacı mı sıktık,bu ne la..

(3 üye ve 17 ziyaretçi)

C.ÜNLÜ, reha kaya
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Ortama sinek ilacı mı sıktık,bu ne la..

(3 üye ve 17 ziyaretçi)

C.ÜNLÜ, reha kaya
    Bezlerine salgılamaya gitti moruklar, normaldir!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,145
    bu ne laaa, berat gecesi muhabbet

size berat yok...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    bu ne laaa, berat gecesi muhabbet

size berat yok...
    Bu zindiklari bana sorma, hepsi ayri yerde...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,145
    bakıyorum, ne haltlar yemişsiniz..

birisi gayanın peşinde, zırt yazınca, pırt diye siliyor..

bırakın adamı yazsın, gece atarım hepsini kodese..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •