Sayfa 993/1009 İlkİlk ... 4938939439839919929939949951003 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bodrum'a defalarca gittim ama millet neden gider cozemedim bi turlu..
    Bir defa da kisin gideyim dedim.
    Yine begenmedim her yer insaat ve amele idi.
    Nereye gitti isem mermer kesme, balyoz, cekic, matkap sesi vardi.
    Buyuk ve iyi oteller zaten kapali idiler.
    Gumbet'de guc bela bir otel buldum orada da ameleleri yatiriyorlardi.
    Sabah kalktiler ise gittiler adamlar erkenden..
    Yani ne yazini ne kisini sevemedim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Anlamadigim nokta bir cok evin sitenin denize erisimi bile yok ve bi dunya da para istiyorlar..

Syg,

3. Burası Türkiye' nin en güzel koylarından biridir. Simi boğazını geçtikten sonra Atabol burnu kayalıklarından Sancak tarafa 90 derece dönüş yapıldıktan bie müddet sonra koy girişi görülür. Koyun girişi Kuzeyli rüzgarlara açık ve solugan dediğimiz ölü dalgaları alır. Demirde kalan tekneler için oldukça sallantılı ve demir tarama tehlikesi vardır. Eskiler Ağıl da der. Çünkü koyda keçiler çok miktarda serbestçe gezerler. Tatlı su kaynakları olduğundan hayvanlar rahatça yaşar. Karadan yol yoktur. Koyun dibinde bir restoran ve iskele vardır. Restorana gelmeden iskele tarafta bulunan balıkçıların ve seyyar satıcıların olduğu yerde batıya dönük demirde atılarak kıçtan kara yapılıp sahile koltuk halatı bağlanırsa gece esen batılı rüzgara rağmen güvenli bir geceleme yapılır. Temiz denizi, 5 metre derinliğe rağmen deniz dibinde balıkları ve kabuklu deniz canlılarını izlemek çok keyiflidir.
    Bu resmi gördüm ve durum buysa vahim. Bu durum tekneciler için kabus, ticari teknelerle gelenler için keyifli bir tatil olur.
    Saygılar

Bodrum kadar sacma bir yer yok.millet ne buluyor anlamadim.gencken giderdik halikarnas filan.kalabalik oldu artik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Burası Türkiye' nin en güzel koylarından biridir. Simi boğazını geçtikten sonra Atabol burnu kayalıklarından Sancak tarafa 90 derece dönüş yapıldıktan bie müddet sonra koy girişi görülür. Koyun girişi Kuzeyli rüzgarlara açık ve solugan dediğimiz ölü dalgaları alır. Demirde kalan tekneler için oldukça sallantılı ve demir tarama tehlikesi vardır. Eskiler Ağıl da der. Çünkü koyda keçiler çok miktarda serbestçe gezerler. Tatlı su kaynakları olduğundan hayvanlar rahatça yaşar. Karadan yol yoktur. Koyun dibinde bir restoran ve iskele vardır. Restorana gelmeden iskele tarafta bulunan balıkçıların ve seyyar satıcıların olduğu yerde batıya dönük demirde atılarak kıçtan kara yapılıp sahile koltuk halatı bağlanırsa gece esen batılı rüzgara rağmen güvenli bir geceleme yapılır. Temiz denizi, 5 metre derinliğe rağmen deniz dibinde balıkları ve kabuklu deniz canlılarını izlemek çok keyiflidir.
    Bu resmi gördüm ve durum buysa vahim. Bu durum tekneciler için kabus, ticari teknelerle gelenler için keyifli bir tatil olur.
    Saygılar
    En sevdigim koy idi.
    En son 2008 de gittim saniyorum.
    Sonra bi daha gitmek kismet olmadi.
    Bu defa bir daha gitmek isterim.
    Bakalim nasil bulacagim.
    Syg,

Bodrumda ruzgar kuvvetli gezi teknesi zor yanasmisti iskeleye.fethiye ise sut liman en guzel deniz fethiyede.on iki ada turu guzeldi.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En sevdigim koy idi.
    En son 2008 de gittim saniyorum.
    Sonra bi daha gitmek kismet olmadi.
    Bu defa bir daha gitmek isterim.
    Bakalim nasil bulacagim.
    Syg,
    Dudu Üstad.
    Amatör denizci arkadaşlarım bu zamanlarda nisbeten tenha olan Kuzey Ege ye kaçarlar. Veya marinada kalıp özel işlerini hallederler.
    Koylar hem sıcak olur hemde sinek ve arı istilasına uğrar. Kuzey Ege serin ve esintilidir. Arkadaşlarım Nisan, Mayıs aylarında engeç Haziran 15 e kadar bu Güney Egedeki koylarda bulunur. Birde Eylül den Kasım' a kadar havalar müsait oldukça Güney Ege koylarında takılırlar. Resimde görülen tekneler genel de kaptanlı veya kaptansız kiralanmış teknelerdir.
    Bir de charter yapan büyük guletler olur
    Saygılar

Sayfa 993/1009 İlkİlk ... 4938939439839919929939949951003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •