Benim bacanağın patronun babası rezidansta oturuyor bacanağa küçük tüpü sökmek için aparat yaptırmış gücü yetmediği için. Bacanak demiş rezidansta küçük tüpü niye kullanıyorsun. Babası fırın hanımdan akıllı olunca kullanamıyor.
Benim bacanağın patronun babası rezidansta oturuyor bacanağa küçük tüpü sökmek için aparat yaptırmış gücü yetmediği için. Bacanak demiş rezidansta küçük tüpü niye kullanıyorsun. Babası fırın hanımdan akıllı olunca kullanamıyor.
Bunlar Acun'un Çamoluk otomotiv mıdır?
Rahmetli dedemin bir metodu vardı şimdi bu emlakçıyı ara şöyle sor, de ki
Biz paraları 10bin 10 bin ayırıyoruz bu ikiyüz milyonu sana vermek için kaç tane 10 bin veya kaç tane 20 bin verelim diye, bunlar 24 saatte cevabı bulamazlar,
Rahmetli Dedem köye yeni ilkokul hocası geldiğinde ona sorar mış yüz bin lira diyorlar hocam bu yüzbinlira kaç tane 500 lira ile oluyor gibi, yanlış cevap verir ise dedemden çekeceği vardı yeni hocanın, Nur içinde yatsın![]()
Şöyle bi baktum selçuklu acarlqr diye bir sitede .2+1 90 milyon diyor kira 350.000 diyor
bir halt olacağı yok.
Abi Konya diyecen beş dakika düşünecen. Adam orijinal şahin km de düşük ise sıfır araba parasını verir. Çürük çarık arabalar orijinal diye ilanda belirtiliyor. Orijinal olsun çürük çarık olsun. Bizim aldığımız Toyota muhtemelen kadın sürmüş ilk. Her vurduğunu sürttüğünü kaskodan değiştirmiş. Tavan kaput direkleri orijinal çamurluklar üç kapı değişmiş kaskodan. Biz bu Arabayı Konyalıya satamayız zaten binmek için aldık km de 200 binden düşük.
Konya tabii Nasreddin Hocanın memleketi olunca komiklik yapmağa çalışanı çok oluyor.
Adamlar milyonu ,milyarı, bini iyice karıştırmışlar , ilancıların götü kalkmış dıyecem de pardon gözü neyse demeyeyim![]()
Ankara da basurcu Topbaş soyadlı bir Dr var Konyalı. Adam kentsel dönüşüm bölgesinde ki arsaları bedava iken toplamış. Bu adamın ileride bin tane belki daha da fazla dairesi olur. Bizim parselde de çoğunluğu bu toplamış 20 sene oldu daha çivi çakılmadı. Arsayı da doktor alıyor. Bizde 5 sene önce ona satıp o civardan ev aldık.
Aile hekimleri iş bırakıyormuş. Şartlara baktım onların maaşını illaki kesmek için bir düzen kurmuşlar. Bu sistemde ya biz ölürüz ya Dr un maaşı kesilir.
Yer İmleri