-
*endonezya'da nisan'da ihracat aylık -%7,2, yıllık %9,0
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*norveç'te 1.çeyrekte petrol dışı gsyh %0,6
*norveç'te 1.çeyrekte petrol dışı gsyh beklentisi %0,5
*norveç'te 1.çeyrekte petrol dışı gsyh beklentisi %0,5
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*almanya'da 1.çeyrekte mevsimsel düzeltilmiş gsyh %0,3 (beklenti %0,4, önceki %0,6)
*almanya'da 1.çeyrekte mevsimsel düzeltilmiş gsyh bir önceki döneme göre %0,3, yıllık %2,3
*almanya'da 1.çeyrekte gsyh beklentisi bir önceki döneme göre %0,3, yıllık %2,4
-
*almanya'da 1.çeyrekte mevsimsel düzeltilmiş gsyh yıllık %2,3 (beklenti %2,4, önceki %2,9)
*almanya'da 1.çeyrekte mevsimsel düzeltilmemiş gsyh yıllık %1,6 (önceki %2,3)
-
*norveç'te nisan'da ithalat nok62,5 milyar, yıllık değişim %42,0
*norveç'te nisan'da dış ticaret fazlası nok19,4 milyar
*norveç'te nisan'da ihracat nok81,9 milyar, yıllık değişim %20,5
-
*fransa'da nisan'da tüfe(final) aylık %0,2 (beklenti %0,1, önceki %0,1)
*fransa'da nisan'da tüfe(final) yıllık %1,6 (beklenti %1,6, önceki %1,6)
*fransa'da nisan'da ab'ye uyumlu tüfe(final) aylık %0,2 (beklenti %0,1, önceki %0,1)
-
*fransa'da nisan'da ab'ye uyumlu tüfe(final) yıllık %1,8 (beklenti %1,8, önceki %1,8)
*fransa'da 1.çeyrekte tarım dışı istihdam (öncü) %0,3 (önceki %0,3)
*fransa'da 1.çeyrekte tarım dışı istihdam (öncü) yıllık %1,4 (önceki %1,1)
-
*çekya'da 1.çeyrekte öncü gsyh yıllık %4,5
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri