(4) Seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi hâlinde bu karar kırksekiz saat içinde Resmî Gazete'de yayımlanarak ilân olunur. Bu kararın verildiği günden sonra gelen altmışıncı günü takip eden ilk Pazar günü Cumhurbaşkanı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi birlikte yapılır.
2 ay ustam 2 ay
Komplo teorime göre memlekette bütün partiler aynı merkezden kontrol ediliyor.
Cübbeli TV'de canlı yayında söyledi oradan da emin oldum. Kendilerine gelenler arasında her türden görüşte adam var demişti. Devlet ne zaman hangi görüş gerekiyor ise onu öne alıyor. Bir kaç programda da bazı kişiler devlet her şeyi kenara yazar zamanı gelince ortaya çıkarır vs söylemişlerdi. Zamanında bir devlet görevlisi bu ülkeye komunizm gelecek ise onu da biz getiririz demiş.
Muhtemelen dere geçerken at değiştirilmez denip aynı ekip devam etsin denecek. Öte yandan konjoktür değişir, başka plan devreye alınır, şimdilik bu plan olacak gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dayu sen çok yannuş yere gelmişin,
endekis düşse ne yazar çıksa ne yazar, önemli olan senin elindeki hisse
Mesela bak kuşa, endekis çıksada uçuyor, endekis düşsede uçuyor yani boyuna uçuyor. Mesela suyun altında 50 tale olan ereğliye bak, endekis çıksada düşüyor, endekis düşsede düşüyor.
Ayrıca
hisse taşıyan birinin bu sayfaya gelmesi küllüyen zarar, elindekinden olursun, o da yetmez köprüden atlarsınburadaki arkadaşlar günde 3 posta yön değiştirir
Hamdım Piştim Yandım31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi
Yer İmleri