Sayfa 994/1015 İlkİlk ... 4948949449849929939949959961004 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    cetonları idareli kullan sebil çesmesi mi bu
    Dün coşkuda alanlar bugün panikle satıyordur, borsa psikolojik bir savaş dayucuğum,
    Ben düşenleri toplarım kiminin parası kimimin duası
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Elektrikli arabalar inşallah yüzyılın balonu olmaz..
    Sürekli teknoloji geliştirmen lazım. Devamlı yatırım yapıp para harcayacaksın...Aldığın araba zaman içinde menzil olarak, teknoloji olarak çöpleşiyor.
    Biz hala 80 model şahinleri gezdiren ülkeyiz..
    aslında çok daha ilerlerdi ama çok büyük firmalar geleceği gördü.

en büyük sorun üretmek değil. o pillerin çöp olması. ve o kimyasal atık devasa olacak haliyle hiç biri geri dönüştürülemez .

yarın birgün hükümetler karar alırsa pillerin atığı üreticiye aittir vs. hepsi mıçar.

teknoloji aramayan sadece daha uygun yakıt arayanlar için iyi ama. ne yazıkki geleceği çok korkunç.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Elektrikli arabalar inşallah yüzyılın balonu olmaz..
    Sürekli teknoloji geliştirmen lazım. Devamlı yatırım yapıp para harcayacaksın...Aldığın araba zaman içinde menzil olarak, teknoloji olarak çöpleşiyor.
    Biz hala 90 model şahinleri gezdiren ülkeyiz..
    https://www.ntv.com.tr/galeri/otomob...AkSnGjpyaHK7jw

Bize böylesi lazım.

Bu konuda çok haklısın Sayın Emre güneş.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kötümü çıkmış halkbank kararı şimdi açtım ekranı...
    Gece TV'de ABD'den bağlandılar, borsayı etkilemeyeyim dedi söylemedi ama iyi olacak gibi konuştu.

Bana göre artık orası risk değil halka açıklık çok düştü, hükümet inceldiği yerden kopsun biz elimizden geleni yapıyoruz kaç milyar dolarlık uçak siparişi verdik diyecek. Rusya ile yakınlaşıyoruz gibi,

Avrupa da Reis bu ABD'den bizi kurtar havasına girebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Senin yaptığın teknik en basit olandır..Bunu borsanın ilk kitapları yazar.YANİ BİR HALT DEĞİL...Ben de bu basit işi bazeb basitlik olsun diye kullanırım ..Ama fazla anlam yüklemem..ve sadece poz. exıt için kullanılır..

Ona göre hareket eden batar veya trentte 1 /3 alır..senin gibi..

Haydi koçum bakayım..bak işine..senin ailen -eş dostun yokmu..onlarla konuş.terapi ol..Burada kafayı yiyeceksin.

Ciddi olarak nevrotik PROBLEMLERİN VAR...ACİL DOKTORUNLA GÖRÜŞ.

Alaylı takılıp,eğitim görmediğinden standart okulları bile yücelten adamsın...Bu yolda ilerleyemediğinden KenDİNCE BİR İLAH edinmişsin(teknik)
    Ben basit işleri severim düşkün abka,
    ama senin gibi kibirli ama bir okadar zavallı insanlara kendi doğrularını kabul ettirmek için yırtınan kişileri sevmem.
    dün akşamda belirttim basit teknik bana para kazandırıyorsa benim için en güzelidir , sen zeki çocuksun kullanma ama sonra çıkıp TEPE diye koyduğun grafı sana sorarlar benim yaptığım gibi sonra yukarda anlattığın gibi saçmalar durursun.
    düşkün abka sen rahat ol ailem çocuklarım dostlarım bana bakar ilgilenir ama sen bir aynaya bak doktora gitmeden önce ne görüceksin biliyormusun KİBİR .Oda seni eritip bitirir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. akkız gidiyor, ardından bakıyoruz yine

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Geçmiş geleceğin aynasıdır der bazıları. Muhaliflik değil ki yorumlama

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ne bileyim sabah bende 6.000 tlye avcılarda ev deyince bende 2 tane istedim hemen muhalifliğime vurduydu
    neyse seni sevmiş muhalif görmemiş demek ki
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kıvırma o zaman ereğli buradan alınır,de...

yok düne göre düşmüş..bunu herkes görüyor..

Senden net rakam bekliyorum..Sonra duruma göre konuşma.

SATIŞLAR BİTTİĞİ ZAMAN,DANA ÇAYIRA ÇIKTIĞI ZAMAN....Nereden bileceğiz satışların bittiğini..2 hafta sonra mı?
    Kıvırmak onun işi net yazamaz......başını ağrıtma işlemini yap ....amacı senin kaybetmeni sağlamak.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 994/1015 İlkİlk ... 4948949449849929939949959961004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •