aslında çok daha ilerlerdi ama çok büyük firmalar geleceği gördü.
en büyük sorun üretmek değil. o pillerin çöp olması. ve o kimyasal atık devasa olacak haliyle hiç biri geri dönüştürülemez .
yarın birgün hükümetler karar alırsa pillerin atığı üreticiye aittir vs. hepsi mıçar.
teknoloji aramayan sadece daha uygun yakıt arayanlar için iyi ama. ne yazıkki geleceği çok korkunç.
![]()
https://www.ntv.com.tr/galeri/otomob...AkSnGjpyaHK7jw
Bize böylesi lazım.![]()
Bu konuda çok haklısın Sayın Emre güneş.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Gece TV'de ABD'den bağlandılar, borsayı etkilemeyeyim dedi söylemedi ama iyi olacak gibi konuştu.
Bana göre artık orası risk değil halka açıklık çok düştü, hükümet inceldiği yerden kopsun biz elimizden geleni yapıyoruz kaç milyar dolarlık uçak siparişi verdik diyecek. Rusya ile yakınlaşıyoruz gibi,
Avrupa da Reis bu ABD'den bizi kurtar havasına girebilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ben basit işleri severim düşkün abka,
ama senin gibi kibirli ama bir okadar zavallı insanlara kendi doğrularını kabul ettirmek için yırtınan kişileri sevmem.
dün akşamda belirttim basit teknik bana para kazandırıyorsa benim için en güzelidir , sen zeki çocuksun kullanma ama sonra çıkıp TEPE diye koyduğun grafı sana sorarlar benim yaptığım gibi sonra yukarda anlattığın gibi saçmalar durursun.
düşkün abka sen rahat ol ailem çocuklarım dostlarım bana bakar ilgilenir ama sen bir aynaya bak doktora gitmeden önce ne görüceksin biliyormusun KİBİR .Oda seni eritip bitirir.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
akkız gidiyor, ardından bakıyoruz yine![]()
Yer İmleri