Sayfa 996/1003 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Viop - XIX

1. https://www.zerohedge.com/markets/fe...month-40bn-mbs

Fed Will Purchase "Approximately" $80BN In Treasurys Per Month, $40BN In MBS
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ilk önce bir endeks vadeli kontratının sözleşme büyüklüğüne bakalım : ( 127.625 / 1000 ) * 100 = 12.625 kertik ...
    Daha basidi... 1 lot 1000 puan çıkarsa 100 tl verir.. 300 puan çıktıysa 30 tl.

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tesla pahalı değil, gelecek için hala ucuz.. ben elektrikli otomobiller daha tesla ilk çıkardığında ortak oldum.. çok değil, 5bin dolar...
    Olur da dedim 10bin dolar olur...(temettü, bölünme vs).. çerezlik çoluğa çocuğa miras.. 5bin dolarla fakirde olmam, zenginde...

Şuanda RIOT u biriktiriyorum. Bu da gelecekte çok konuşulacak... yatırımcı arkadaşlara mesajımı vereyim..şuan 2$ bunda da 1,5 dolar maliyetli 5bin dolarım var... olur da bu da 1000 dolar olur ise, çoluğa çocuğa miras... evde dolar olarak kalacağına orda hem işlesin...
    Diğer taraftan geleceğin sektörü oyun sektörü olarak görüyorum, sandığımızdan daha çok büyüyecek... google ı bile geçebilirler... o bakımdan güzel bir oyun firması peşindeyim... favorim STEAM ancak epic games rakip olunca vazgeçtim... biraz daha araştıracağım..
    Uzun vadede Amerikan piyasasında zengin olmamak elde değil..
    mangırları yurda getirince hele bir de üstüne dolares güzelcene değer kazanmışsa , çok tatlı vergisi olur ... beyan etmezsen de yakaladı mı güzel öper maliye...

4. Hadi coniler matbaaya güvenip alıyor. Bizim pala neyine güveniyor. Bizde de mi sınırsız jeton var?

5.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar ben sinter.. batmış sinter ..ailem dahil her seyimi bu arena sayesinde kaybettim.tek dileğim herkesin uzak durması . Birbirinden ya da inandığı başkalarından etkilenip daha çok kaybetmemesi. Benim başıma gelmez demeyin ayağıma giyecek çorabım kalmadı sonum malum. Ayrıca en sevdiğim insana sesleniyorum subl gerek yok abim ben seni hep okuyorum ve seviyorum. İyi akşamlar.
    İşte benim günlerce sayfa trollerine, abuk subuk mesajlar atanlara, abuk subuk grafikler atanlara, abuk subuk yön tayin etmeye çalışanlara anlatmak istediğim buydu..
    Etkilenen, okuyan çok insan var.. sizin şurdan döner, daha da gitmez... ekonomi batık, balon vs terimler 100 lerce kişiyi etkilemekte...
    Bu arkadaşın kararı kendisinin olsa da etkilenmemesi elde değil...
    Çok geçmiş olsun..
    Bir şey yapmadan önce bir psikoloğa danışmanı tavsiye ederim... bir şey kaybetmezsin.. lütfen bir psikoloğa danış..

6.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tesla pahalı değil, gelecek için hala ucuz.. ben elektrikli otomobiller daha tesla ilk çıkardığında ortak oldum.. çok değil, 5bin dolar...
    Olur da dedim 10bin dolar olur...(temettü, bölünme vs).. çerezlik çoluğa çocuğa miras.. 5bin dolarla fakirde olmam, zenginde...

Şuanda RIOT u biriktiriyorum. Bu da gelecekte çok konuşulacak... yatırımcı arkadaşlara mesajımı vereyim..şuan 2$ bunda da 1,5 dolar maliyetli 5bin dolarım var... olur da bu da 1000 dolar olur ise, çoluğa çocuğa miras... evde dolar olarak kalacağına orda hem işlesin...
    Diğer taraftan geleceğin sektörü oyun sektörü olarak görüyorum, sandığımızdan daha çok büyüyecek... google ı bile geçebilirler... o bakımdan güzel bir oyun firması peşindeyim... favorim STEAM ancak epic games rakip olunca vazgeçtim... biraz daha araştıracağım..
    Uzun vadede Amerikan piyasasında zengin olmamak elde değil..
    Babuş tesla pahalı değilden sonrasını okumadım sorryalla... Bir toyota nın, Volkswagen in piyasa fiyatlarına bak diyeyim, belki faydam olur

7.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    mangırları yurda getirince hele bir de üstüne dolares güzelcene değer kazanmışsa , çok tatlı vergisi olur ... beyan etmezsen de yakaladı mı güzel öper maliye...
    Bitcoine çevirip çok rahat sokarım düşüncesindeyim... vergiden dolayı bozduramıyorum şuan... temettüleri dahi alamıyorum.. portföy çok büyüdüğünde yabancıdan vergi alınmıyor, bir banka ile komisyon anlaşması yapabilirim... bilemedim bir çaresi vardır herhalde...

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hadi coniler matbaaya güvenip alıyor. Bizim pala neyine güveniyor. Bizde de mi sınırsız jeton var?
    bizde de MB var.
    basıyor parayı tvfonu hisse alıyor.
    basıyor parayı düşük faizden ev kredisi verirken inşaatçılara nakit yarattı.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 996/1003 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •