Sayfa 996/1002 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    TFF sanırım hep teknoloji etfleri almış son ayda.
    Tff cuma sabahki fiyatinda tefasa göre tam tamına gbc kadar düşmüş. Afs beni çok şaşırttı. Çoğunluk çin ağırlıklı gelişmekte olan ülke olmasına rağmen -4 yapmış yaydan aft den bile çok düşmüş. Ki artık onlardan daha trend olmasına rağmen. Buna bir açıklama getirebilecek olan var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Tff cuma sabahki fiyatinda tefasa göre tam tamına gbc kadar düşmüş. Afs beni çok şaşırttı. Çoğunluk çin ağırlıklı gelişmekte olan ülke olmasına rağmen -4 yapmış yaydan aft den bile çok düşmüş. Ki artık onlardan daha trend olmasına rağmen. Buna bir açıklama getirebilecek olan var mı?
    Alibaba şirketi sert düşmüş diye bahsetmişti biri. Bende yok o yüzden detaylı bakmadım.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Alibaba şirketi sert düşmüş diye bahsetmişti biri. Bende yok o yüzden detaylı bakmadım.
    Teşekkür ederim

4. Haber güzel.

BioNTech/Şahin: Hayat gelecek kış itibariyle normale dönecek
    Prof. Uğur Şahin, aşının etkisinin yaz aylarında yoğun bir şekilde görüleceğini ve hayatın gelecek kış itibariyle normale döneceğini söyledi
    Koronavirüs aşısını bulan Biontech şirketinin CEO'su Uğur Şahin, aşının vaka sayılarına çok büyük bir etkisi olmaması nedeniyle bu kış aylarının yine zor geçeceğini belirtti.

https://www.bloomberght.com/biontech...onecek-2268666

Bu da hissemiz
    https://tr.investing.com/equities/biontech-se

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    NDX için YAY daha korele. Diğerleri baska seyler.

Karşılaştırma kriterine ve dağılımına bakarsanız fikir edinebilirsiniz.
    Aft tecrübesi olan biri olarak yay daha iyi diyorum, çünkü aft de alman ve çin hisseleri de var ve bu aralar çok düştüler. Bir de nasd** ile yay daha korele. Yay ın yönetim ücreti daha yüksek

6. Tencent ve Alibaba ile ilgili durumlardan dolayı ağırlığı yüksek şirketler.
     Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Haber güzel.

BioNTech/Şahin: Hayat gelecek kış itibariyle normale dönecek
    Prof. Uğur Şahin, aşının etkisinin yaz aylarında yoğun bir şekilde görüleceğini ve hayatın gelecek kış itibariyle normale döneceğini söyledi
    Koronavirüs aşısını bulan Biontech şirketinin CEO'su Uğur Şahin, aşının vaka sayılarına çok büyük bir etkisi olmaması nedeniyle bu kış aylarının yine zor geçeceğini belirtti.

https://www.bloomberght.com/biontech...onecek-2268666

Bu da hissemiz
    https://tr.investing.com/equities/biontech-se
    hocam neden hisseler tavan tavan yaptiktan sonra bulunurlar?!
    Msela bu hisseni siz gecen yil taniyormuyduz?
    Canlar gider heyyyy

8.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Aft tecrübesi olan biri olarak yay daha iyi diyorum, çünkü aft de alman ve çin hisseleri de var ve bu aralar çok düştüler. Bir de nasd** ile yay daha korele. Yay ın yönetim ücreti daha yüksek
    Neye gore iyi? Ben birbiriyle cok karşılaştırılsa da tam olarak aynı şeyler olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden karşılaştırmak yanıltır. Bir ADP ve TAU ikilisi değiller.

AFT az hisse sebebiyle daha volatil. Bu şirketlerde cok göz önünde ve en büyük şirketler olunca şirket bazında hareketler sert olabiliyor.

Sayfa 996/1002 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •