Karadeniz'de durum sakin, Akdeniz sakin, Mısır'a bakan yardımcısı düzeyinde ziyaret var, Yunan dışişleri bakanı bugün Ankara'da. ABD Ankara Büyükelçiliğinin PKK tweete tam olarak bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü durumu. Avrupa ile ilişkiler zaten stabil.
Demem o ki dış politikada hükümetin eli oldukça rahatladı.
Kısmi kapanmayla covidde bir şekilde savuşturuldu gündemden.
Ahmet Altan tahliye oldu, Murat Yetkin geçen hafta bu tutuklamalara ilgili politikanın değişebileceğini yazmıştı yanılmıyorsam.
Merkezde bugün hata yapmazsa (yapmayacağını düşünüyorum) Ramazan boyunca short yönlü düşünmenin çok kazançlı olmayacağını düşünüyorum.
Garan niye bu kadar gitti ki diyen forumdaşlar var. Haklılar, dünden bugüne değişen ne var ülkede? Ama bir forumdaş yazmış kazanın öldüğüne inanıyorsunuz doğurduğuna mı inanmıyorsunuz diye? Çok doğru bir tespit. Kazan doğurma aşamasında. 3 haftadır hunharca satılan garan bir iki gün hunharca alınmış çok mu?
Ayrıca mal coşkuda veriliri hatırlatmış sn Ronense. Şöyle düşünelim; birileri şu geçen üç haftada topladığı malı dağıtacaksa coşku biraz daha sürmeli, mesela coine kayan güruhun dikkati bir şekilde yine borsaya çekilmeli.
Son olarak şunu da belirteyim, hükümet son bir aydır çok darbe aldı, kokoydu, Malatyadan gri pasaportla kaçanlardı, 256/2 şey nerede mevzuuydu bunları gündemden düşürmesi lazım. Ve bence anladılar ki eski taktikler artık işe yaramıyor, 104 amiral olayı gibi.
Selamlar, bol kazançlar.
Yer İmleri