Sayfa 996/1001 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Karadeniz'de durum sakin, Akdeniz sakin, Mısır'a bakan yardımcısı düzeyinde ziyaret var, Yunan dışişleri bakanı bugün Ankara'da. ABD Ankara Büyükelçiliğinin PKK tweete tam olarak bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü durumu. Avrupa ile ilişkiler zaten stabil.
    Demem o ki dış politikada hükümetin eli oldukça rahatladı.
    Kısmi kapanmayla covidde bir şekilde savuşturuldu gündemden.
    Ahmet Altan tahliye oldu, Murat Yetkin geçen hafta bu tutuklamalara ilgili politikanın değişebileceğini yazmıştı yanılmıyorsam.
    Merkezde bugün hata yapmazsa (yapmayacağını düşünüyorum) Ramazan boyunca short yönlü düşünmenin çok kazançlı olmayacağını düşünüyorum.
    Garan niye bu kadar gitti ki diyen forumdaşlar var. Haklılar, dünden bugüne değişen ne var ülkede? Ama bir forumdaş yazmış kazanın öldüğüne inanıyorsunuz doğurduğuna mı inanmıyorsunuz diye? Çok doğru bir tespit. Kazan doğurma aşamasında. 3 haftadır hunharca satılan garan bir iki gün hunharca alınmış çok mu?
    Ayrıca mal coşkuda veriliri hatırlatmış sn Ronense. Şöyle düşünelim; birileri şu geçen üç haftada topladığı malı dağıtacaksa coşku biraz daha sürmeli, mesela coine kayan güruhun dikkati bir şekilde yine borsaya çekilmeli.
    Son olarak şunu da belirteyim, hükümet son bir aydır çok darbe aldı, kokoydu, Malatyadan gri pasaportla kaçanlardı, 256/2 şey nerede mevzuuydu bunları gündemden düşürmesi lazım. Ve bence anladılar ki eski taktikler artık işe yaramıyor, 104 amiral olayı gibi.
    Selamlar, bol kazançlar.

2. Recep abi bi repliğinde ne diyordu
    Benimle misiniz değilmisiniz İskoçyalılar
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

3. Yeni Dopik açında oraya geçek. Şimdi tam faiz kararı gelecek 1000 sayfa olacak yenisi açılacak ortalık karışacak aga. Önlemi alak önceden

4. En başarılı bi trader açsın yeni başlığı, şüüüle hiç zopa yememiş, eli ayağı düzgün, psikolojisi yerinde biri açsın belki dopik halkına uğurlu gelir
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

5. Abimin acele işimi var niye koşarak yukarı gidiyo 100 numara ordamı. Senaryanun devamı az sonra.

garantide çok fazla yabancı satışı olunca haliyle çok fazla şortçu birikmiş olabilir. son 2 günde şortçu kalmamıştır. en fazla yarın teminat saatinde pek kimse kalmaz.

son ppk toplantısında da sert yukarı sürmüş, feyk atmıştı. 1655'ten döndü o gün. devamında mb başkanı değişince neler oldu hep beraber izledik.

bugün bankaların hoşuna gidecek bir haber gelmesi zor. mb rezerv durumu ortada iken agresif indirim yapması zor. izleyelim görelim yarım saat kaldı.
    audentes Fortuna iuvat

7. Yüzde 80 bence faize ellemeyecek. Elleşmeyeyim daha yeni geldim diyecek. Yüzde 20 sembolik bir artış yapabilir. Düşürmez yahu. Ne bileyim düşürür mü?

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yüzde 20 sembolik bir artış yapabilir. Düşürmez yahu. Ne bileyim düşürür mü?
    O zaman ben de derim ki;
    yeni şafak gazetesinde o manşeti attırırken merkez bankası başkanı değildin konuşmak kolay geldin suyun başına şimdi yap yapabiliyorsun demezler mi ?

Sayfa 996/1001 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •