Sayfa 996/1000 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Alanlari dahi iptak etti.

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Haftalar sonra 2799 dan bi ceton attım. alacam paranı.
    Bir saat sonra pala bey bile bugün cuma
    hafta sonu riski alınmaz deyip satmaya başlar
    2782 kapattım

3. Bankaların sitesi bu şekilde çalışsa kimse para tutmaz bankalarda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Raf alacaktım baktım masa raftan ucuz sipariş ettim, beklediğim gibi hasarlı geldi ama raf kısmı sağlam.

Kendim marangoz ile anlaşıp monitor yükseltici tasarlayıp internette satacağım. Yorumlara bakıp ürün tasarlansa daha iyi ederler.

Bir modeli beğendim, yorumlarda biri ek rafı almasak oluyor mu diye sormuş, satıcı beraber satılması gerekiyor demiş. Bir başkası yan üründen 2 tane alsak sağlı sollu kullanmak istiyorum demiş, ona da malesef bir tane verebiliyoruz yan rafı demiş.

5. Bedava ama yedirmezler.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ekonomik bir laptop gördüm ama Teknosa sitesi çalışmıyor.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Evet tebrikler senelerdir kimseye anlatamadığım şeyi anlamışsınız. Mal alistan kazanır. Tüpraş da Ereğli de aselsan da tekfen de çok iyi şirketler mükemmel performans verdikleri dönemler var AMA iyi yerden alana yoksa hikaye.

Buradan thy almam elimde olsa satmam short asla yapmam onu da söyleyeyim.

Short için çok güzel bi tane hisse var. Canına yandığım. Bu tl ile shorta da korkuyoruz ama...
     Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Eregli 35 civarindayken bir arkadas topikte bir paylasim yapmisti . Yanlis hatirlamiyorsam almanyada demir celik sektorunun en buyuk firmasi 1.5 fk dan islem goruyor demisti , adami afaroz ettiler . Ereglinin ozsermayesinden seneye verecegi temettuden bahsediyordu herkes . ( hrc fiyatlari 1200 den 700 civarina indi , son 2 ceyrek stok zarari yazmasini bekliyorum ) Bu durumda seneye temettu de hayal olabilir . Benzeri durumu tuprasta yasadim . Tupras pandemi oncesi 150 civarina giderken endeks 100 bin altindaydi galiba , herkes 200 -300 hayali kuruyordu . Ben de 90 a gelirse alirim belki dedim , 70 civari almistim . Bu arada 130 maliyetli adamin parasi dolar bazinda hala ayni yerde . Tupras 266 guncel fiyat . Dolar 2 katindan fazla gitti . kar zarar hesabini buna gore yapmak lazim . Zaman kimin hakli kimin haksiz oldugunu gosterecek . Yakinda thyde ucus iptalleri haberleri dusmeye baslarsa durum netlesir . Ingilteredeki bircok havalimaninda personel eksikligi yuzunden ucuslar aksiyor , bazi ucuslar iptal ediliyor . Thy nin hollanda veya belcika ucuslari iptal edilmisti galiba gecen gun . Bol kazanclar
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Şimdi yüzmeden geldim ..30 dk kelebek yorucu ..yorgunum

Yarın gerekeni yapacam

Sayın *Bozkurt , BaşKara ,ve ve veee..

https://www.youtube.com/watch?v=cGYr_WHuLcs
    Hayat hoş gerisi boş

8. ASELS artık takip edeceğim, muhalefet savunma sanayine önem vereceğiz dedi.

Sayfa 996/1000 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •