Sayfa 997/1003 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,969 - 7,976 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Babuş tesla pahalı değilden sonrasını okumadım sorryalla... Bir toyota nın, Volkswagen in piyasa fiyatlarına bak diyeyim, belki faydam olur
    5-10 yıla piyasada benzinli araç kalmadığında tekrar görüşelim bunu...
    Tesla yı, vw ve toyota ile karşılaştırmak... hiç aklıma gelmemişti.. güzel fikir..

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    şimdi dow 27000'den destek alıp yukarı döndü diyebilecek miyiz? 150 puan yukarı almışlar 5 dakikada...
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3. Araç alımında ÖTV indirimi konusunda bilgisi olan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    5-10 yıla piyasada benzinli araç kalmadığında tekrar görüşelim bunu...
    Tesla yı, vw ve toyota ile karşılaştırmak... hiç aklıma gelmemişti.. güzel fikir..
    Ahh ulan ahh. Ben burada ki insanlarla niye tartışıyorsam... Kardeşim bir sen akıllısın, sanki Toyota, Volkswagen elektrikli araba üretmiyor üretmeyecek...

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bizde de MB var.
    basıyor parayı tvfonu hisse alıyor.
    basıyor parayı düşük faizden ev kredisi verirken inşaatçılara nakit yarattı.
    Benim bildiğim o iş öyle olamaz ama siz daha iyisini bilebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Benim bildiğim o iş öyle olamaz ama siz daha iyisini bilebilirsiniz.
    Why not? Neden olmasın, bir engel varsa bildiğiniz paylaşın bizde aydınlanalım?

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar ben sinter.. batmış sinter ..ailem dahil her seyimi bu arena sayesinde kaybettim.tek dileğim herkesin uzak durması . Birbirinden ya da inandığı başkalarından etkilenip daha çok kaybetmemesi. Benim başıma gelmez demeyin ayağıma giyecek çorabım kalmadı sonum malum. Ayrıca en sevdiğim insana sesleniyorum subl gerek yok abim ben seni hep okuyorum ve seviyorum. İyi akşamlar.
    Geçmiş olsun dostum

Üzücü bir durum

tavsiyem

moralini yüksek tut
    İnancını kaybetme
    Ve gayret göster

Eminim sen istedikten sonra hepsi olur hepsi geri gelir

Tekrar geçmiş olsun

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    Araç alımında ÖTV indirimi konusunda bilgisi olan var mı?
    Hiç duymadım ?? Az akılları olsa ÖTV'yi Türkiye'de üretilen araçlar için sıfırlamalılar. Saçma sapan 2. el arabaların bile fiyatları uçmuş gitmiş. ÖTV indirimi veya tümden ortadan kaldırılması otomotiv sektörüne yan sanayiler aracılığıyla çok ciddi canlanma getirir. Çarpan etkisi yaparak ekonomiye yüksek bir ivme getirebilir.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 997/1003 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •