Sayfa 997/1015 İlkİlk ... 4978979479879959969979989991007 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,969 - 7,976 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    MSB: 40 adet yeni F-16 Blok-70'in tedariki, mevcut 79 adet F-16'nın ise modernize edilmesi ile bunlara ait mühimmat, malzeme ve teçhizatı içeren talebimize ilişkin ABD tarafından gönderilen 'Taslak Teklif ve Kabul Mektupları' Bakanlığımıza ulaşmıştır
    Uçakların gelmesi bayağı uzun sürer de şu 79 adeti hiç olmazsa bir an önce modernize edebilsek çok iyi olacak.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben hulkun tahtacısından gram kazanamıyorum, herif benden akıllı daha ona bulaşmam
    daha akıllı mı ? çok iyimsersin herif tam bir puşt dün 17 kademe soktu karanlıkta milete
    bütün işi psikolojiye oynamak ..

3. Hayvan gibi alacak mı bakalım akşama,

Saatlikte umarım tokatlanN olmamıştır,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    daha akıllı mı ? çok iyimsersin herif tam bir puşt
    bütün işi psikolojiye oynamak ..
    15 yıldır psikoliye oynayan adam psikobattir yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Borsada oligopol var. Normal bir borsa olsa satıcı satışını yapar, satış bitince yukarı gider.

Bizim borsada satış bitti diye girince esas satış başlıyor kredili giren trader sıfırlıyor.

Akşam pazarı sepet yapıp sabah 11:00 olmadan elden çıkarmak gerekiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KIVIR DUR...Mevzuat sadece sana mı işliyor?

''EREĞLİYİ 44 E GELİRSE ,ALACAĞIM...''(Şahsi görüş asla suç değildir..Ama oaraya gelip te tersini yaparsan sorun..)

Dersen suç mu?...HUKUKU bana sor.

Ama kıvırmak için SPK mevzuatını bahane et..DİLBER bile bunun gibi kıvırmadı.
    Piyasa dolandırıcılığı suçunu tanımlayan m.107'ye göre; sermaye piyasası fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine yönelik yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla, spekülatif işlemler yapan kişilerin fiili suç olarak düzenlenmiştir.

düşkün abka madde bu.
    hadi fazla kıvırmadan otur bir yere.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben hulkun tahtacısından gram kazanamıyorum, herif benden akıllı daha ona bulaşmam
    Ereğli tahtası tam benlik birde oranın müşterisi çok, az bişii fışkırttırınca hemen alıma koşuyorlar
    Akıllı filan değil.
    Sadece elinde imkan var hepsi o.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 997/1015 İlkİlk ... 4978979479879959969979989991007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •