Yönetim büyük hata yaptı viopu okursa bastan sona olayı anlayacak okumusu yazması zir cahili tek kitap acmamisi zengini fakiri hep.ayni kafada once dine sokuyorlar isi sonra siyasete milleti girdap gibi cekiyorlar gece alaman iti sabah kitapsız aynı isi yaptı bu adamlarin akillanacagini dusunmek safliktir adamlarbiatci adamlar yağlayıcı yalayıcı adamalr profosyonel olarak troller maaşlı maşalar adam madem beğenmiyorsanız viopta yazmayina kadar geldiler resmen dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyorlar
bir halt olacağı yok.
Profesyonel değil mi o kelimenin orijinali
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu adamların çoğunluğu üç kuruşluk bilgisiyle forumu ve topikleri sabote etmek üzere zemberekleri kurulmuş oyuncaklardır aslında.
Bazılarının ise üç kuruşluk dahi ekonomi, borsa bilgisi yoktur.
Mesela benim dumanigge hocam. https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=44328
Adam Sütaş'ın borsada işlem gördüğünü ve çin'e süt satacağını sanıyor.
Bunu da hikaye diye millete kakalamaya çalışıyor.![]()
Biz derken biz kimiz onu sorgulamak lazım. İmanın yahut islamin şartlarında Arap milliyetçiliği olmadığı için arapların yaptığı hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Türklere yaptıkları ise milliyetçi bir insan olarak rahatsız ediyor.
Burada hem fikiriz beni anladığınıza göre.
Osmanlı 'ya gelince ise ; Osmanlı 'da iç saray mensubu bir devşirme değilseniz yine bize faydası yoktu . Yahut özlenecek bir şeyi yoktu . Koç holdingin daha zengin olmasının bir Anadolu köylüsüne faydası neyse , Osmanlı 'nin yeni bir devleti vergiye bağlaması da o kadar etkilidir Anadolu insanı için.
Biz ; çoğumuz, Anadolu köylüsü idik. Tarla işledik, kılıç salladık; ama patron kazandı. Şimdi neyini özleyeyim bunun . Bugün de aynı o gün de aynıydı.
Ekonomi ve borsa forumunda kakalamaya çalıştığı borsa bilgisi bu kadar ise, millete kakalamaya çalıştığı siyaset ve din bilgisinin halini varın siz düşünün.
Bu adamların forumun oksijenini soluması bile israftır aslında.![]()
Yer İmleri