Sen gece gündüz yırtın tv lere çık ondan bundan para iste biz bize yeteriz Türkiye de kokoca holdingleri kat işin içine büyük paralar topladım diye övün. Gelinen noktada 2 milyar para topla thy gelsin senin topladıgın paranın 2 katı 4 milyar zarar etsin...![]()
Çok değil, inanılmaz bir oran ben bunun 8 de 1i kadar komisyon ödüyorum. 1.235ten 100 kontrat işlem yapsanız 1.037,40 TL komisyon ödeyeceksiniz, ben ise 129,68 TL ödüyorum. Başka bir degisle ben bir kademede 25 puan kazandığımda komisyon maliyetini çıkarırken siz 200 puan kazandığınızda çıkarıyorsunuz.
"I would never die for my beliefs because I might be wrong."
En sevmediğim olay
Herkesin kaybettiği piyasada ben kazanıyorum diye ahkam kesip kaybedenlere sen bilmiyorsun demeleri
Arkadaş borsada kazanan yok varsa 3-5 kişi oda zaten yalanla üçkağıt la ve şansla kazanır
Ne teknik ne temel ne en sağlam kağıt hikaye hepsi alırsın sonrada verirsin
Bugün kazandım diyen yarın kaybeder
Kazandım diyen adam borsadan alıp başka yatırım yaparsa olur belki yoksa totalde sürekli kazanan imkansız
Oooo yine şahlanıyomuşuz
Erdoğan "Salgının ve etkilerinin geçmesiyle ekonomide yeni bir döneme gireceğiz. Bu dönemin şahlanma dönemi olacağına inanıyorum. Ülkemizi en büyük 10 ekonomiye dahil edeceğiz" dedi
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri