Sayfa 998/999 İlkİlk ... 498898948988996997998999 SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Dünkü kapanışın üstünde bir haftalık kapanış yaparsa iyi olur yoksa yatay sürünmeye geçebilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,334
    Mal her zaman mal hiç sasmiyor!Bfrene de haber düştü tavan olmaliyken bir kademe anca çıktı Eggubre mukemmel kar aciklamis eee borc fazlaymis o vincleri opucukle mi alacakti?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Mal her zaman mal hiç sasmiyor!Bfrene de haber düştü tavan olmaliyken bir kademe anca çıktı Eggubre mukemmel kar aciklamis eee borc fazlaymis o vincleri opucukle mi alacakti?

Adamlar nerdeyse limandan yeni bir liman çıkarttılar, ilave demiryoluna bağlantı yatırım var, 4 yılık kredi kullanmış, kasada bir ton para olmasına rağmen, kazandıkça kapatır, darphane gibi şirket sonuçta.

Sabah yeni binenleri indirmeden bir yere gitmez, kısacılara ders vermekte çok mahirdir tahtacı.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Adamlar nerdeyse limandan yeni bir liman çıkarttılar, ilave demiryoluna bağlantı yatırım var, 4 yılık kredi kullanmış, kasada bir ton para olmasına rağmen, kazandıkça kapatır, darphane gibi şirket sonuçta.

Sabah yeni binenleri indirmeden bir yere gitmez, kısacılara ders vermekte çok mahirdir tahtacı.
    İstanbul Borsası garip yer, bu şirket hizmet işletmesi yakın zaman sonra % 50 karla çalışacak. Diğer taraftan Jantsa isimli şirketin gelini sanki Ekonomi Bakanı falan olmuş, 3 gündür tavan.

Ege gübre grafikte bozulma yok iyi durumda biraz geri geldi.Neyini beğenmediler bilançonun yada bilanço umurlarinda değil normal düzeltmesine devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bugün bir miktar geri aldım bakalım hayırlısı.
    Kısa süreliğine aranızdan az bir karla da olsa ayrılıyorum. Diğer hisselerimde bilanço bekliyorum her şey yolunda giderde eggub tekrar fırsat verir ise tekrar dönebilirim nasip. Herkese bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Kısa süreliğine aranızdan az bir karla da olsa ayrılıyorum. Diğer hisselerimde bilanço bekliyorum her şey yolunda giderde eggub tekrar fırsat verir ise tekrar dönebilirim nasip. Herkese bol kazançlar.
    Kıyamıyorum satmaya valla ama tahtacı zarar yazmış gibi kıyma yapıyor, buradayız gene bekleriz, bol kazançlar.
    Bugün yine Bagfs'a çalışıyor galiba.

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bol şanslar size.Ben bekleme tarafında olacam ege gübre de düzeltmesi devam ediyor.

Sayfa 998/999 İlkİlk ... 498898948988996997998999 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •