Sayfa 998/1007 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop XL

1. noktalama işareti yerine "dayı" yazan birini daha fazla okumak istemiyorum, tamamen vakit kaybı. basıyorum engeli
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Türk parasının değer kaybi ile zenginlesenler rezonans a girmesi normal.

Ellerinden ekmek alınacak 1 $ 4-5 TL olur ise..

Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    Unutma teKNİk anLiz diye birşey yok... Aynı şey 2 kere olmaZ. Olabilirde..

VOB YAPMAYIN DAYI..

Çok Kişi BOrçLu kalacak...
    Çok yazdık ama,
    Kiliseye gidip,müslüman olun demek gibi bir şey..ya da tersi ..

4. TL değer kaybettikce zenginleşen zenginliğe zenginlik katanlar..

Helal mi şimdi bu.. Allah görüyor dayı. Bu devran döner. Mazlumlarin ahı arşa çıktı.

Nasıl iyi mi böyle..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Önce daireler sattırılacak bu ekibin inşaat sektöründe kendilerinden çok adam var .
    nas Tv ekranında , tek bildikleri keş para bu dolar , tl fark etmez .
    dolares hareketlendi teknik bazı seviyeler var 15.30-40 bandı ilk etap geçerse sürü psikolojisi başlar.
    benim beklentim ya mayıs ya haziran turizm durumu netleşir benim beklentim duruma göre ilk etap 600-700 puanlık faiz artırımı algı için seviyorlar bu işleri.
    ayhan başkan teknik olarak ilk seviye geldi bakalım buradan gelen satış işe yarayacakmı .
    yararsa 14.90-15.40 arası yeni bant oluşturur.Satışlar işe yaramazsa teknik olarak kanal üst seviyesi 16.00
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ayhan başkan teknik olarak ilk seviye geldi bakalım buradan gelen satış işe yarayacakmı .
    yararsa 14.90-15.40 arası yeni bant oluşturur.Satışlar işe yaramazsa teknik olarak kanal üst seviyesi 16.00
    şu anda yapılan kkm lerden vadesi dolanlarında dolara dönmeye başladığını düşünüyorum o yüzden buralada zor utulur 15.80 lerde belki
    bir halt olacağı yok.

7. Şimdi Tv ye uzmanlar çıkar dolar bazlı şirketler çok ucuz , ihracat yapan şirketler karlar vs diye onlarda görevini yapar , hazır ışıklı gözlerle borsamız rekor kırıyor diyenlerde mevcut seneryoyu kendimiz yazıp kendimiz oynuyoruz .Yalnız bu sefer bu hikaye filmin ilk bölümü gibi olurmu bu şüpeli bende.
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu anda yapılan kkm lerden vadesi dolanlarında dolara dönmeye başladığını düşünüyorum o yüzden buralada zor utulur 15.80 lerde belki
    Zaten başkan bu enflasyonla 14.70-80 durması normal değil , bence birazda kademeli kendileri oynuyor enflasyona göre yeni bant aralığı oluşturuyorlar bana göre.Dün bazı dostlardan gelen bilgiye göre turizmde gelirlerin şimdilik iyi olduğu sıkıntı olmazsa hedeflere yakın bir turizm beklediklerini söylediler.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 998/1007 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •