Sayfa 998/1003 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop XLII

1. Abi saat kullanan gün geçtikçe azalıyor , herkeste cep telefonu var ..
    Ben 3-5 senedir saat falan kullanmıyorum almayı da düşünmüyorum

2. Son sayfaları makarayla bitirelim bari. Rolex karaborsaydı bi aralar hala öyle mi bilmiyorum %40-45 kâr ediyordu al-satını yapanlar. Ha karaliste durumu var ama onu da hallediyorlardır.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fakir geldi fakir öldü denmesin diye oluyor belki.

Açıkça söyleyeyim Tanrı olsan bu düzende şansın sınırlı, çok harika bir düzen var.
    Onu da kaldırdılar, fakirlere hergün aş evinden bedava yemek veriliyor bizim burda belediye tüm cenaze masrafını üstlenmiş kefenini bile alıyor yıkıyor ve gömüyor.
    Bu devirde fakirlik orta sınıftan bi tık iyi durumda, aç kalmazsın, orta direksen yardım edende olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    araç alacam
    Araç marka model nedir kaç para civarında
    bende yakınım için arıyorum markaya fiat,'a modele karar veremedim 250-350 civarı olsun istiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Abi saat kullanan gün geçtikçe azalıyor , herkeste cep telefonu var ..
    Ben 3-5 senedir saat falan kullanmıyorum almayı da düşünmüyorum
    En karlı yatırım bir top A4 oldu. 10 lira filandı 85 lira olmuş. Kağıt kullanımı giderek azalıyor dedim ama en çok artan ürün kağıt oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Araç piyasası da ölü dayu, benim düldül vardı millet gazladı 1100 1200 gider diye, 1 yazdım gelen alan olmadı.

2020 süperB ağzına kadar dolu modeli. Benzinli.

Satmadım ben de ankaraya gidip geldikçe binerim dedim lüükse bak anasını satayım.

7. Şu şarkı çok güzel ama söyleyemiyorum. Neyse biri de bunu başta söyleyememiş ama güzel bir yorum. Şarkı söylemek bile gerçekten büyük yetenek istiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WG3bskOp6qc
    Björn Skifs - No Particular Place To Go

Riding along in my automobile
    My baby beside me at the wheel
    I stole a kiss at the turn of a mile
    My curiosity running wild
    Cruisin' and playin' the radio
    With no particular place to go

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Onu da kaldırdılar, fakirlere hergün aş evinden bedava yemek veriliyor bizim burda belediye tüm cenaze masrafını üstlenmiş kefenini bile alıyor yıkıyor ve gömüyor.
    Bu devirde fakirlik orta sınıftan bi tık iyi durumda, aç kalmazsın, orta direksen yardım edende olmaz
    sen varya kralsın kral. Aynen öyle. Orta sınıfa vurun abalıya oldu. Yazık değil mi arkadaş bize annamıom ki.

Neyse ağaların başlığında çok ağlamayalım fakir gibi düşünüos ondan paso para kaybedios zengin gibi düşünces çok zengin olcas demi dayu

Sayfa 998/1003 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •