Herkesin bir hesabı vardır,benimki 50 ampirik olarak,150 cıvarından epey yükünü çektim,PKENT defterini kapattım iyi bir karlan,bunuda yakında kapatabilirim,2 sene boyunca 150-200 arası insanları çok yormuştu,bana göre 700-800'de çok iyi fiat sayılır ve hala elimde var ufak olarak,tetmt ile kenti devamlı kıyasladım,bfren ilede bu hisse değeri 300 dolar en aşağı tek lot olarak,diğer saydıkların ise zaten uçukrakamlarda sayılır onların defterini çok önce dürmüştüm,çünkü borsaya güvenmiyorum devamlı kaçak güreşiyorum,bovespa 115,bizimki 790,aralarında anormal uçurum var,zamanında eşittik,üstelik yabancılarda kaçmış,40 milyar dolarlık hisseleri 1 milyar dolara inmiş,yabancı güvene gelir,bir ülkede adalet yoksa oraya uğramaz.Anayasa mah hiçe sayan bir ülkedeyiz,hangi ülkede böyle durum var,yasa olmayan yerde düzende olmaz,ülkenin içi boşaltılmışmecbur bu durumda kaçak güreşmeye devam,dolar şu fiata çıkmış değer olarak borsamız ucuz diyenlere benim karnım tok,500 senelik takılan bir borç var,dolar bazlı değer versen ne olur,moratoryumun içindeyiz benim maceraya atılacak durumum yok,zaten yaşta ilerledi 32 senedir borsadayım,benden bu kadar demenin zamanı geldi![]()
Yer İmleri