Sayfa 402/406 İlkİlk ... 302352392400401402403404 ... SonSon
Arama sonucu : 3241 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Değer olarak çok uygun yerlerde bence mahkeme kararını çok fazla takmayın orta uzun vade toplayın derim.

2. Senelerimi verdim şu otel açılıcak da değerine gelicek diye ama şu son dakika olan imar problemi gerçekten beni çok yıldırdı.

3.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Senelerimi verdim şu otel açılıcak da değerine gelicek diye ama şu son dakika olan imar problemi gerçekten beni çok yıldırdı.
    imar sorunu cozulur cozulmesinede olan olan 1 senemize mal olacak

4.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    imar sorunu cozulur cozulmesinede olan olan 1 senemize mal olacak
    Senelerini vermiş insanlardan biri olarak o 1 sene daha gerçekten gözümde 10+ sene gibi duruyor. Gerçekten beni yaşlandırdı. Özellikle bu yaz sonuna doğru her şey düzelicek derken gelen bu haberle beraber çok yoruldum. Portföyümde en büyük 2.pozisyonum ve %300+ kârda olmama rağmen kâr zarar hesabı yaptığımda beni çok mutsuz ediyor. Ama bu saatten sonra satamam tabii orası da ayrı…

5. 86 maliyetle 4 senedir bekliyorum ve her geçen yıl üstüne koyarak gittiği kesin. Fakat buna güvenerek plan yapılmazmış, defalarca hayal kırıklığı yarattı. Alıp unuttuğum bir arsa gözüyle bakıyorum artık. Doğrusu her şahlandığında 2x 3x görünce satıp en az %50 çakılana kadar sabırla bekleyip alttan almakmış. Nerde bizde o şans, cesaret... Bi satayım akşamına tavan olur KAP atar namussuzlar. Çok pis bir tahtacı var çok...

6. Sözde kardayız ama kurt kışı geçirir, yediği ayazı unutmaz misali... 🤬

7.  Alıntı Originally Posted by akuma Yazıyı Oku
    86 maliyetle 4 senedir bekliyorum ve her geçen yıl üstüne koyarak gittiği kesin. Fakat buna güvenerek plan yapılmazmış, defalarca hayal kırıklığı yarattı. Alıp unuttuğum bir arsa gözüyle bakıyorum artık. Doğrusu her şahlandığında 2x 3x görünce satıp en az %50 çakılana kadar sabırla bekleyip alttan almakmış. Nerde bizde o şans, cesaret... Bi satayım akşamına tavan olur KAP atar namussuzlar. Çok pis bir tahtacı var çok...
    Dediğiniz gibi ben de 80 bandında alıp 200 bandında 1 tur verip sonra tekrardan 250 bandında maliyet yapmıştım. Gerçekten beni yaşlandırdı...

8. Borsa genel olarak çok yorucu oldu, şu lanet günlük tek tavan kısıtlaması geleli hiçbir kağıdın tadı kalmadı. En önemli haberler gelse bile kağıt gidemiyor bir şekilde sıkışıp kan kaybediyor. Para kazanmak için çift tavan şart ki ateşi sönmeden gidebilsin kağıt. Şu an belki de çok daha yukarılarda bekliyor olabilirdik.

Sayfa 402/406 İlkİlk ... 302352392400401402403404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •