Sayfa 782/785 İlkİlk ... 282682732772780781782783784 ... SonSon
Arama sonucu : 6274 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    1 haftadır kamyon yüküyle ordino karşılıyor tahtacı. Bu kadar malı aldığına göre vardır bir bildiği.
    2024 8000 milyar kâr yazacak bildiği o...

2. Buranın forum olduğunu, hisse.net olduğunu tekrar hatırlatayım.

Bu forum bilgi alışverişi, analiz paylaşımı için var.

Hangi fiyattan aldığınız, hangi fiyattan sattığınız, ne kadar alıp sattığınız kimseyi ilgilendirmiyor.

Şu fiyata çıksa, bu fiyata düşse gibi temennileriniz de sadece sizi ilgilendirir. Bunu destekleyen bir düşünceniz varsa buyrun.

Bu sayfaların chat ortamı gibi, twitter&investing gibi kullanılmasına izin verilmeyecektir ve bu tür mesajlar silinecektir!

3.  Alıntı Originally Posted by Babadağlı Yazıyı Oku
    Buranın forum olduğunu, hisse.net olduğunu tekrar hatırlatayım.

Bu forum bilgi alışverişi, analiz paylaşımı için var.

Hangi fiyattan aldığınız, hangi fiyattan sattığınız, ne kadar alıp sattığınız kimseyi ilgilendirmiyor.

Şu fiyata çıksa, bu fiyata düşse gibi temennileriniz de sadece sizi ilgilendirir. Bunu destekleyen bir düşünceniz varsa buyrun.

Bu sayfaların chat ortamı gibi, twitter&investing gibi kullanılmasına izin verilmeyecektir ve bu tür mesajlar silinecektir!
    evet var .yazdığım alış ve satış noktaları hepsi teknik.örneğin 71 dediğim 15 günde en çok kapanışın olduğu yer.rahatsız olduysan yazmam.pazarlama yapmadım .91 satılır dedim.71 500 son noktam dedim.ihlas holdingte adamlar speğe hakaret edip duruyor.git onları iptal et biraz.hadi hoşçakal.

4. Hala akıllanmıyorlar. Uyarı bile işe yaramıyor. Yaptığı hatayı savunarak daha büyük hata yapıyor. Ego tatmin etme yeri değil burası. Şimdi sana hoşçakal.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Öncelikle hitabetini düzelteceksin!

Forum ortamında, karşısındaki kişi ile "emir kipi ile konuşulmaması gerektiğini" dahi bilmeyen birinin analizlerine ihtiyacı yok bu forumun.

Madem analizlerin var, bunları paylaşacaksın mesajlarında. Bu forumdakiler müneccim değiller. Senin "keşke ... kapatsa", "inşallah ... altına inmez" mesajlarından bu analizlerin anlaşılmıyor çünkü.

"hadi pesküvit artı ol"
    "bu parayı kimse vermez.satıyoruuuummmmm satttttttııııımmmmm.yüzde altı birde eksiden gelir 7 bu ne be kardeşimmm.canmı dayanır...y.t.d"
    "77.50 üzeri kapanış harika olur.y.t.d"

Bundan böyle bu muhteşem analizlerine başka yerde devam edersin. Selametle...
    Son düzenleme : Babadağlı; 19-09-2023 saat: 13:57. Sebep: imla

6.  Alıntı Originally Posted by Babadağlı Yazıyı Oku
    Öncelikle hitabetini düzelteceksin!

Forum ortamında, karşısındaki kişi ile "emir kipi ile konuşulmaması gerektiğini" dahi bilmeyen birinin analizlerine ihtiyacı yok bu forumun.

Madem analizlerin var, bunları paylaşacaksın mesajlarında. Bu forumdakiler müneccim değiller. Senin "keşke ... kapatsa", "inşallah ... altına inmez" mesajlarından bu analizlerin anlaşılmıyor çünkü.

"hadi pesküvit artı ol"
    "bu parayı kimse vermez.satıyoruuuummmmm satttttttııııımmmmm.yüzde altı birde eksiden gelir 7 bu ne be kardeşimmm.canmı dayanır...y.t.d"
    "77.50 üzeri kapanış harika olur.y.t.d"

Bundan böyle bu muhteşem analizlerine başka yerde devam edersin. Selametle...
    İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. Hisse net in değerini maalesef x varken çoğu kimse anlayamayacak. Biz milletçe kumarı sevdiğimiz için uçacak kaçacak yorumları yapılan yerlerde toplanıyoruz. Ben hisse almadan önce mutlaka forum sayfalarını geriye doğru karıştırırım. Çok faydasını gördüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. https://www.capital.com.tr/is-dunyas...-katlama-plani

Şölen 2023 de kg basina 4.5 usd hedef vermis.

Şölen yaparsa Ülker de yapar.....

650 bin ton üretim var... 4.5 usd den yaklaşık 3 milyar usd ciro yapar...

Yizde 20 marj ile 600 milyon usd favok demek....

Buda borçsuz bir ulker için 6 mr usd ila 9 mr usd arasında piyasa değeri beklentisi oluşturur......

Bu hesapta burada dursun.....

8. Ben en cok parayi patronuna en cok sovulen sirketlerden kazandim

Bkz : Odas , Mgros

Mesele dogru zamanda almak.

Sayfa 782/785 İlkİlk ... 282682732772780781782783784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz