Sayfa 605/606 İlkİlk ... 105505555595603604605606 SonSon
Arama sonucu : 4845 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    bedelsiz pay ödeme tarihi 04.06.2024 dür
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by ALTAYLI Yazıyı Oku
    Jantsa yönetim kararı 04 Haziran 2024 tarihinde bölünecektir ,
    Bekleyip göreceğiz ...
    Birçok yatırımcı 2021 yılında ki bölünme gibi 1000'li rakamları görecek sandı, bende dahil ....
    Büyük bir hayal kırıklığı
    Kağıt 300 dahi değil
    Bekleyip göreceğiz bizim hisseyi 🖤

çok haklısın , lakin borsa sabır işidir
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Tek borsa dergisinin bir kapağının başlığı şu idi 👇

SABREDEN KAZANACAK

" Borsa sabır işi , zamanlamayı iyi yapmak, hisseye güvenmek , teknik destek vs vs
    Şunu öğrendim bölünme yapacağı zaman, önceki bölünme gibi olacak diye bir kavram Yok ( mesela 2021 yılı bölünme)
    İnanın ki dostlar ben şöyle düşünüyorum, burada küçük yatırımcının hisselerini almak, yolmak,hata yapmaya zorlamak niyetindeler.

SABREDEN KAZANACAK

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    Bölünme gerçekleşti

5.  Alıntı Originally Posted by ALTAYLI Yazıyı Oku
    Tek borsa dergisinin bir kapağının başlığı şu idi ��

SABREDEN KAZANACAK

" Borsa sabır işi , zamanlamayı iyi yapmak, hisseye güvenmek , teknik destek vs vs
    Şunu öğrendim bölünme yapacağı zaman, önceki bölünme gibi olacak diye bir kavram Yok ( mesela 2021 yılı bölünme)
    İnanın ki dostlar ben şöyle düşünüyorum, burada küçük yatırımcının hisselerini almak, yolmak,hata yapmaya zorlamak niyetindeler.

SABREDEN KAZANACAK
    Garanti'de takas giderek artiyor, fiyatida asagi basmaya da devam ediyorlar. Piyasa yapici patronla anlasmadan boyle bir harekete giremezdi, kucuk yatirimcinin icinden gectiler. Bu hafta icinde defalarca, garanti tahtasindan devre kestirecek hareketlerden sonra biraz utandilar. Twittera bakinca beddualar kufurler. Az bir pozisyonum var, satarak cikmayi dusunuyorum, bir sure daha izleyecegim, uzun vadeli almistim, ancak spekulatif fiyat hareketlerini begenmedim, normalde bunu yazmazdim patron guzellemesi yapilacak bir sirket hic degil.

Yukarida yazilanlar kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Yatirim kararlarinizi kendi cozumlemeleriniz cercevesinde aliniz/
    Son düzenleme : cumbaba; 31-05-2024 saat: 14:40.

6. Hocam saygı çok önemli ....
    Birçok sayfada küfür , hakaret var. Bende üzüntü ile görmekteyim . Kötü söz sahibine aittir. Tekrar ediyorum ki, hisseyi alırken kazanmak gerek... Ucuz halindeyken alıp, sabırla beklemek şart, bu yol uzun , elbette düşecek , düzeltme yapacak , destek , direnç noktaları değişecek , ben şunu özellikle söylerim ki , alırken kazanacağınıza emin olup , hedef fiyat belirleyebiliriz , olağan dışı gelişme olursa , deprem , büyük ekonomik krizler , bu durumda ekleme yapmak gerekir , Şirketin beklentilerini, üretimini , yurt dışı işlerini , ikinci fabrika , kapasite artırımı , enerji projesi güzel diyorum , hayırlısı olsun , herkes kazansın ,

Kendi düşüncelerim olup
    Y T D

7. Cani yanan insanlar patrona tepki gosteriyor. Gecmiste guvenilir bir patron olarak biliniyordu, hissenin son bir haftalik hareketleri perukludan farksizdi. Guven kaybi buyuk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    jantsa battı da haberimiz mi yok

Sayfa 605/606 İlkİlk ... 105505555595603604605606 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •