Telefondan foto eklemesi zor oluyor ya da ben yapamıyorum.
sıkıntı yok dostlar...kazançkapısı yoğun bir arkadaşımız...bu hissede emeği çok geçmiştir...durmak yok yola devam inşALLAH...ATATP nin beklentileri belldir..piyasa yeni yeni uyanıyor....gönlüm ve temennim 1 milyar dolarlık piyasa değerinden yanadır...bakalım piyasa nasıl bir fiyatlama yapacak ?? hep birlikte yakından izliyoruz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaşlar fiyatlama oluştu ve devam ediyor,bir miktar realize oldum..
Korhan kurdoğlundan notlar :
*TAB gıda türkiyenin en büyük,dünyanın 4.büyük hızlı servis resturant grubundayız
*günde 2 milyon sipariş dijitalleşme ve teknolojinin en etkili kullanılması rekabet ve sürdürülebilirliğin en önemli etkisi
*Çin de en büyük yatırımcı ve 3 000. resturantı yakında açıyoruz..
*ATP Girişim sermayesi yatırım ortaklığı üzerinden yapacağı yatırımlar ile
_grup faliyetlerine dijital ve teknolojik üstünlük getirmeyi e sinerji getirmeyi hedefliyor.
*ATP teknolojileri ile global pazarda çok rahatlıkla olabilme gücüne sahibiz.
*ülkemizin elektrik alanındaki yeşil enerji payını da birlikte yükselteceğiz
*2030 da 111 milyar dolar bulması beklenen dijital sertifika pazarından hak ettiğimiz payı ülkemize kazandırıyoruz.
evet arkadaşlar patronun yeşil enerji ve greenx lansmanında söyledikleri bunlardır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
|
![]() |
ben pd 500 milyon dolar civarında realize olurum olursam :) belki de olmam :)
Yer İmleri