Arkadaşlar,
Askerlik borçlanması yapmadan önce ve sonrası emekli maaşı ne kadar fark ediyor . bu şekilde maaşını yükselten oldu mu?
Tavandan bile yatırsanız, max 350-400 lira artar. İnanın verdiğiniz paraya değmez. O parayı vadeli mevduata yatırsanız daha çok kazanırsınız.
Genellikle askerlik/doğum borçlanması eksik prim gününü tamamlamak için kullanılır.
Ya da, uzun vade sigorta başlangıcınızdan evvel askerliğinizi yapmışsanız, işe giriş tarihini geriye çekmek için askerlik borçlanması yapılır.
Bunun dışında emekli aylığını yükseltmek için askerlik borçlanması yapmak doğru olmayacaktır.
Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Emekli olanlara hayırlı olsun. Bu deprem olayı beni bitirdi. İstesemde olamıyorum.. Bu günlerede şükür diyelim.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Cevap için teşekkür ederim,
Herkes emeklilik hayırlı olsun .
|
![]() |
Ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz bile 1000 lerce km ötede, doğrudan bir yakınımız etkilenmemiş olsa bile, insani duygularla, çok etkilendik. Ben de kendime gelemedim. Hayattan lezzet alma olayı çok azaldı.
Borsa, piyasa vs artık cazip gelmiyor. Yazları 3-4 y olan köy hayatı modumu, her yıl arttırmayı düşünüyorum. 3-4 yıl sonra memlekete tamamen yerleşmiş olurum. İstteki evi tutarım, istte turistik takılırım 3-4 yıl sonra.
Bu arada, tekrar geçmiş olsun diyeyim, kolay değil, Allah yardımcınız olsun.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşı[email protected]
Yer İmleri