Sayfa 378/379 İlkİlk ... 278328368376377378379 SonSon
Arama sonucu : 3025 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Sn. Cautionary hayırlı olsun , sağlıklı uzun ömürler dilerim.
    Syg.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ayın 19 u maaş günüm, sabah kontrol ettim. İlk tam maaş da yattı. Benim süreç çok hızlı ve sorunsuz tamamlandı diyebilirim. Artık ben de emekli amca moduna girmiş durumdayım
    SM-A536E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Emekli maaşının giderek daha da anlamsız olması kaçınılmaz. Sayı ne kadar çok artarsa maaş o kadar çok düşer. Havuz büyüklüğü aynı kaldığına göre havuza giren sayı arttıkça, kişi başına düşen pay azalacak doğal olarak.

Pasta dolar bazında büyümediğine göre emeklilik maaşları sürekli dolar bazında gerilemek zorunda. Dolar bazında cari fazla veririz, belki o zaman ancak emekli maaşları anlamlı olabilir. Herkes emekli olursa ve pasta aynı kalırsa ne olur? Kişi başına düşen pay azalır.

3.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Pasta dolar bazında büyümediğine göre emeklilik maaşları sürekli dolar bazında gerilemek zorunda. Dolar bazında cari fazla veririz, belki o zaman ancak emekli maaşları anlamlı olabilir. Herkes emekli olursa ve pasta aynı kalırsa ne olur? Kişi başına düşen pay azalır.
    Dunyada 210 ulke var. Turkiye dunyada en erken emeklilik olan ulke. ikinci ulke Dubai oda 55 yas.

Akrabalarim arasinda var 38 yasinda emekli olanlar. Bu son EYT furyasinda 43 yasinda emekli olan akrabalarim var

Dunyanin en haksiz en carpik emeklilik sistemi Turkiyede. Yazik arkadan gelen genclere
    Bu teknik analizi birisi bana ozelden aciklayabilirmi? https://www.tradingview.com/x/XkzkaGKX/

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Dunyada 210 ulke var. Turkiye dunyada en erken emeklilik olan ulke. ikinci ulke Dubai oda 55 yas.

Akrabalarim arasinda var 38 yasinda emekli olanlar. Bu son EYT furyasinda 43 yasinda emekli olan akrabalarim var

Dunyanin en haksiz en carpik emeklilik sistemi Turkiyede. Yazik arkadan gelen genclere
    G_ahmet, sen daha önce 43 yaşımda emekli oldum diyordun, şimdide başvurumu yaptım bekliyorum diyorsun. Üstüne gelmiş erken emekliliğe .ok atıyorsun.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    G_ahmet, sen daha önce 43 yaşımda emekli oldum diyordun, şimdide başvurumu yaptım bekliyorum diyorsun. Üstüne gelmiş erken emekliliğe .ok atıyorsun.
    Yalancının mumu yatsıya kadar yanar

6. Arkadan da sanki altın nesil geliyor . Şu klişelerden bir kurtulsak keşke. Biri gençlere yazık olacak dedi ya tüm kabak eytlilere patladı. Yarın bugün ülke işgal edilse eytlillerden bilecekler. Efendim ömer Asaf hakkının yendiğini düşünüyor o yüzden düşmana kurşun atmayı reddediyor. Eğer o genç, adamsa zaten düzeni değiştirir , hakkını söke söke alır. Bizden evcelkiler de bize harika bir ülke bırakmadılar, darbe ülkesinde büyüdük ama büyüklerimize biz sizin faturanızı ödüyoruz demedik , elimizden geleni yaptık, yaklaştık ama olmadı. Kusura bakmasınlar hiç bir kuşağa verecek hesabım yok benim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

En acısıda türkiyedeki haksızlıklardan dem vuruyorlar.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    Arkadan da sanki altın nesil geliyor . Şu klişelerden bir kurtulsak keşke. Biri gençlere yazık olacak dedi ya tüm kabak eytlilere patladı. Yarın bugün ülke işgal edilse eytlillerden bilecekler. Efendim ömer Asaf hakkının yendiğini düşünüyor o yüzden düşmana kurşun atmayı reddediyor. Eğer o genç, adamsa zaten düzeni değiştirir , hakkını söke söke alır. Bizden evcelkiler de bize harika bir ülke bırakmadılar, darbe ülkesinde büyüdük ama büyüklerimize biz sizin faturanızı ödüyoruz demedik , elimizden geleni yaptık, yaklaştık ama olmadı. Kusura bakmasınlar hiç bir kuşağa verecek hesabım yok benim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynen öyle.tüm hayat tercihlerini ve hayatlarını siyasetçilerin verdiği/vereceği avantalarla yaşayan ciddi bir kitle varken sanki tüm suç eyt lilerdeymiş gibi anlatanlara ayar oluyorum. eyt emekli dilekçemi verdiğimde 8000 gün üzerinde prim günüm vardı, halen de aktif çalışıyorum. kimin geleceğini çalmışım? keşke alttan iyi bir nesil gelse de benim yaptığım işi yapsa, onlara devredebileceğim tecrübeleri devredip beni koltuğumdan etse.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 378/379 İlkİlk ... 278328368376377378379 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •