günlük/haftalık/aylık kapanışın yapıldığı teknik olarak en önemli mumun alınacağı şu saatte varsa tahtacı ortaya çıkmalıdır artık![]()
|
![]() |
Yazıklar olsun bfrenin tırnağı kadar olamadinya daha ne diyeyim ki sana
günlük/haftalık/aylık kapanışın yapıldığı teknik olarak en önemli mumun alınacağı şu saatte varsa tahtacı ortaya çıkmalıdır artık![]()
yokmuş, eyvallah![]()
onu bir zamanlar bfren ve pkenti diplerinde yazarken sonrası malum bfreni yerden yere vurup pd-dd -özkaynak oranı bilmem nesi deyip bizim burada onunla birlikde hareket ediyor ve fren bu milisi sollarsa şaşmam dedigimde mal pazarlama git bfren -pkent tahtasında oyalan diyen şahsa söyleyiverin hep alan hep alan oydu o dönemde tıssss çıktı neyse güzel günleri ileriye attı egeen ama bfren yakındır ümidiyle diyelim hayırlı haftasonları ky dostlara.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bfren gazıyla gidiyorduk. Bfren ptesi -5 açarsa bizde taban açarız heralde. İnşallah dedigimin tersi çıkar
Ortalık karışacak o kesin gibi??????
Oda taban açabilir.
Bizde öncelikli takip 4450 TL Sonrasıda depremde gördüğümüz 4245 TL buradan aşşağıyada inşallah düşmeyiz.YTD.
Birde genelleme yapmadan bazen beklentilerin tersi hareketlerde olabiliyor hisselerde.
Boşçularıda karalar bağlamasın yahu genel kurulda bazı şirketlerde temettülerini öne çeker.
Hep bizim patron gibi olacak değiller ya.
Koçlar örnek karar alıp en kısa sürede işleri hallediyorlar.
Şimdi 9. aya kadar bence tek kaldık.Seçim sonrasınamı bırakılıyor her şey oda takip.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sayın kubilayhan23 boschfrende SPK kararının ardından sermaye tavanının yükseltilmesi kararının görüşülmesi gündem maddesi. Burada sermaye artırımı kararı çıkma ihtimali düşük. Ancak yönetim kurulunun yetkilendirilmesi yönünde bir karar mümkün. Bundan sonra ise iş yönetim kurulunun kararına kalmış. Yönetim kurulu uygun bir tarihte bu kararı alabilir. Kartonsanda yanlış hatırlamıyorsam genel kurulundan altı ay sonra çıkmıştı.
Ama bu tür konuları fırsat bilip ky'yi dökmek için illaki hareket çekecekler çıkar. Hele egeen taktakcısı tam fırsatı ganimet bilir. CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
|
![]() |
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer İmleri