Sayfa 484/552 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534 ... SonSon
Arama sonucu : 4409 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by makulyatirimci Yazıyı Oku
    %0.25 sanırım. al sat yapmamak için akbanktayım.

%40ını sattım da mayış gelince toplamaya devam emmi. bilançosu piyasa değerinden çok uzak olunca sunumunu bile okumuyordum şirketlerin. geçen hafta okudum sunumu. ereğlideki kazanç potansiyeli kadar bunda da potansiyel var. hem riski bölmüş oldum. istersen dmden yazayım sen de bir bak.
    Yok haklısın, herkesin riski, algısı farklı.. hayırlı olsun... Ben değişim yada bölmeyi düşünmüyorum, yapsam muhtemelen daha karlı olacağım ama yapmayacağım...

Dayağa alıştık Ereğli'de para beni bozar

2. burada duygusallığa yer yok emmi. belli bir değerin altında o şirketi de toplayacağım da ereğlinin de buralardan alanı 2035e kadar temettüleriyle mesut edeceğinden de eminim. belli hesaplar ile 6MR$ altında toplamaya devam edeceğim. 6mr$ altında alan birinin 2030a kadar temettüyle maliyetini sıfırlamama imkanı yok.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

3. Bankof aldıklarını fazlasıyla küstü, fiyat aşağı geldi

4. Demir çelik grafiği

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

5. 1.30 dolarlarda yeni dip yapmış.Beklentim1.25 dolardaki boşluğu doldurması idi.Benim gibi bunu Bunu bekleyenlere ters köşe çıkışı olabilir bu.Diğer yandan sağda solda çok dillendirilmeye başladı.1.50 1.60 dolarlara doğru tepkiler çok normal artık.Daha üstü için hikaye lazım. 1-1.25 dolar arası ana hedefim idi.Hedefim derken alım yönlü henüz düşünmüyorum.Eregl de 2.5-3 dolardan dönüşler genelde 3-5 sene zaman almış.Daha henüz 1 sene bile olmadı.Onun için Yatayda uzun bir bezdirme dönemi var önümüzde bence.

2 dolar maliyetli birisinin 5 sene sonra maliyeti 3 doların üstü olur.Bunu bilen tahtacı da ralliyi 1 dolarlar civarından başlatıp yine 3 dolar civarlarında game over der.Fakat bunu derken yine her zamanki gibi öyle bir allanıp pullandırırlar ki hem eski maliyetliler acaba bu sefer mi der satamaz , hemde yeni sazanlar oltaya takılır.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Düzelir hocam, en çok darbe yiyenlerden biride bu!
    En çok dayak yiyen, sonunda en çok ayakta kalmayi başarabilen olur. Herşeyin bir zamanı var ve bu bir döngü. Emtialarda bu döngü gore zamansal.
    Lakin burası zombiler cenneti gibi olmuş, efsane kalabalık var. Hep mi böyle yoksa tüm forum bu topikte mı? Ytd
    Hep böyle üstad, siz de +1 eklediniz.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Burada çok hızlı hareket etmesi tahtacınin bence yanlış olur, yukarı ivme sert olursa dökemez Bunca zaman bekleyenlerin işine gelir ve ekstra alıcı bulamaz..
    Çok aşağılara salamaz, sayı daha da artar, göze almaz diye düşünüyorum.. Bu durumda tek seçenek yora yora yoluna, trendine devam eder. Ytd
    Üstad, sen yıllardır neredeydin? Büyük problemi yek kalemde çözdün. Tahtacıya liderlik yapman gözümüzde değerini katladı.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    1.30 dolarlarda yeni dip yapmış.Beklentim1.25 dolardaki boşluğu doldurması idi.Benim gibi bunu Bunu bekleyenlere ters köşe çıkışı olabilir bu.Diğer yandan sağda solda çok dillendirilmeye başladı.1.50 1.60 dolarlara doğru tepkiler çok normal artık.Daha üstü için hikaye lazım. 1-1.25 dolar arası ana hedefim idi.Hedefim derken alım yönlü henüz düşünmüyorum.Eregl de 2.5-3 dolardan dönüşler genelde 3-5 sene zaman almış.Daha henüz 1 sene bile olmadı.Onun için Yatayda uzun bir bezdirme dönemi var önümüzde bence.

2 dolar maliyetli birisinin 5 sene sonra maliyeti 3 doların üstü olur.Bunu bilen tahtacı da ralliyi 1 dolarlar civarından başlatıp yine 3 dolar civarlarında game over der.Fakat bunu derken yine her zamanki gibi öyle bir allanıp pullandırırlar ki hem eski maliyetliler acaba bu sefer mi der satamaz , hemde yeni sazanlar oltaya takılır.
    Sana dedim froto-eregl dönüşümü yap diye dinlemedin. Artık o dönüşüme elin gitmez kaçırdın fırsatı

Sayfa 484/552 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •