Lvent Gültekin iyi tesbit yapmış,esas hedef CHP diyor,çünkü görevlendirilmiş eşbobcuya bu görev verildi diyor,geriye doğru bir görün her hareketini.
https://www.youtube.com/watch?v=f-nKf3WRqg8
Lvent Gültekin iyi tesbit yapmış,esas hedef CHP diyor,çünkü görevlendirilmiş eşbobcuya bu görev verildi diyor,geriye doğru bir görün her hareketini.
https://www.youtube.com/watch?v=f-nKf3WRqg8
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ekrem İmamoğlu yolsuzluk soruşturmasında tutuklandi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
fetö bu ülkenin en büyük değeridir diyen adalet eski bakanı dışarıda,
apo ***ine sayın-önder diyenler, mecliste konuşsun diyenler dışarıda,
daha 2 ay önce çıkan yangında 100e yakın insanımız ölürken 10 günde soruşturma tamamlanır diyen içişleri bakanı...
melih gökçekin 97 dosyasını işleme koymayıp 10 yıl önceki geziyi didikleyen 35 yıl önce alınmış diplomayı iptal ettiren iptal etmeye yanaşmayı istifaya zorlayan....
adalet bağımsızdı di mi genelkurmay başkanı ilker başbuğu hapse atarken?ne oldu zekeriya özü mit bulamadı mı hala?hani ayakkabı numarasına kadar bildikleri teröristler vardı kel bir bakanın?
her şey unutuluyor ama adalet var diyen güzel bir fıkra anlatıyor.bu akp ye oy verenler şu yukarıdakilere rağmen savunuyorlar ise yapacak bir şey yok.
fetullah terör örgütü nü övenler kandırıldık dedi sıyrıldı.siyasi ayağı araştırılsın dedik.akp ve mhp oyları ile reddedildi.savcılar hakimler arazi oldu.
öğretmen doktor polis hakim savcı hapse girdi ama siyasilerden akpden ceza alan olmadı.sorsan türk yargısı bağımsız.akp den olana yargı bağımsız orası kesin.ROK ve karısı banks asyadan kredi çekip yalıdan otururken sorun yok sadece vatandaş hapse...
pudra şekeri ile araba kullananlar güney amerikadan gelen gemiler şoförünü milletvekili yapanlar ah ah yazsak sayfalar sürer ama
"Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler"ARAF 179
NTV : Teror soruşturmasında henüz karar verilmediği belirtiliyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri