Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
Arama sonucu : 76 madde; 33 - 40 arası.

Konu: Palantir

Çek Cumhuriyeti Merkez Bankası, veri analitiği firması Palantir'de bir pozisyon başlattı. Prag merkezli banka, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na sunduğu bir formda, diğerlerinin yanı sıra hisse senedi işlemlerini açıkladı.

30 Eylül itibarıyla 9,9 milyar dolarlık ABD'de işlem gören hisse senedine sahip olan banka, yatırım değişiklikleri hakkında yorum yapmayı reddetti.

Banka, üçüncü çeyrekte yeni bir yatırım olarak 410.229 Palantir hissesi satın aldı. İkinci çeyreğin sonunda hiç hissesi yoktu.

https://finance.yahoo.com/m/668c361c...bought-up.html

2. Vakt-ı zamanında PLTR ile AFRM arasında kararsız kalıp, tercihini AFRM'den yana kullanmış bir bahtsız olarak tebrik ediyorum.
    Elinize sağlık. Kesenize bereket.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Eyvallah teşekkür ederim. Affirm de iyi çıkmış Haziran'dan beri. Umarım devam eder. Benim şansım dipte yakalamak oldu bunu. Yoksa bunda da tepeden alanlar uzun bir süre bekledi. İkisi de Paypal'in torunları

L3Harris Technologies (NYSE: NYSE: LHX) ve Palantir Technologies Inc. (NYSE: NYSE: PLTR), teknoloji gelişimini ilerletmeyi ve L3Harris'in dijital dönüşümünü hızlandırmayı amaçlayan stratejik bir ortaklık duyurdu. Bu iş birliği, L3Harris'in sensörler ve yazılım tanımlı sistemler konusundaki uzmanlığını Palantir'in Yapay Zeka Platformu (AIP) ile entegre ederek, ortak tüm alan operasyonları için yetenekleri ve dayanıklı bağlantıyı geliştirecek.

ABD Başkanı Joe Biden, teknolojiyi yenilemek için küresel yarış hızlanırken, Yapay Zeka'yı (YZ) ulusal güvenlik için kullanmak üzere yeni planlar açıkladı.

Biden, Perşembe günü ilk kez YZ odaklı Ulusal Güvenlik Muhtırası'nda (NSM) stratejiyi özetledi ve hükümetin "güvenli, emniyetli ve güvenilir" YZ geliştirmenin ön saflarında kalmasını istedi.

Muhtıra, ABD kurumlarına yarı iletken çip tedarik zincirlerini güçlendirmeleri, YZ hususlarını yeni hükümet teknolojisine dahil etmeleri ve ABD YZ liderliğini baltalamaya yönelik yabancı çabalarda istihbarat toplamaya öncelik vermeleri talimatını veriyor.

https://www.msn.com/en-us/news/world...ce/ar-AA1sRphs

45$ ı geçerek ath rekoru kırıldı bugün. 100 milyar dolar market cap. P/E gittikçe yükseliyor. Bilanço çok önemli olacak gibi.

Bilanço sonrası düşüş olacağını öngörenler satışta olsa gerek iki gündür düşüşte. Hisseyi ben de taşıyorum ama açıkçası ben de öyle olma ihtimalini daha yüksek buluyorum. Gerçekten kusursuz bir bilanço gelmeli ki buradan devam edebilsin bence. Vergi mevzusu yüzünden bir de zaten maliyet düşüklüğünden tutuyorum şimdilik tabi. Bakalım shortlar kazanacak mı nihayet uzun süren dayaktan sonra Ytd.

https://amd.palantirfoundry.com/multipass/login/all diye bir hesap açılmış. ne olduğu olacağı tamamen spekülasyon ama umarım AMD ile bir partnerlik anlamına geliyordur bu

Pazartesi kapanıştan sonra gelecek bilanço bu arada.

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •