|
|
csv dosya ile işlerimi hallediyorum.
Yalnız UTF-8 ve Windows-1254 yapısına çok dikkat etmek gerekiyor.
Beklemediğin yerden hata alabiliyorsun.
iDeal içinden SQL ile bütünleşik kayıtlar oluşturmak ve bu kayıtlara harici bir uygulama ile erişmek nihai hedefim.
Kolaylıklar dilerim.
cümleten selamlar sn algocular,
şöyle bir sorum / sorunum var.
ideal ile görüştüm, fiyat penceresine atayabildiğimiz maks alan kurum / maliyat / fiyat gibi başlıkların dde'sini açmamışlar. niyetim oradaki ddeleri excele çekip bir kaç hissenin mini akde sini takip etmekti. ideal algo pdf'te kurum.hacim ile ilgili bazı başlıklar var ancak işime yarayabileceğinden emin olamadım.
aranızda, ideal ile çoklu akde görebilen var mıdır? bunu bir kodun içinde veri olarak kullanmak da değil amacım. basitçe excele aktarabilip 3-5 hissenin alıcısını satıcısını görebilmek. sürekli sağ click dağılım yapmamak.
şimdiden teşekkürler, saygılar.
merhaba
bir formule ihtiyacım var basit bir şeyse yardımcı olabilecek olan olursa mutlu olurum
c > ma50 den buyukse c nin me50 den büyük olan barları saysın ve son barın altına kaç bardır c ma50 den buyukse yazsın istiyorum
aynı şekilde c<ma50 den kucukse kaç bar kucuk olduğunu saysın ve son barın altına c<ma50 den kaç bar kucukse yazsın istiyorum
PHP Code:
var v = Sistem.GrafikVerileri;
var c = Sistem.GrafikFiyatOku(v, "Kapanis");
var ma50 = Sistem.MA(c, "Simple", 50);
for (int i = v.Count - 1; i >= 0; i--)
{
// Son bardan geriye doğru giderken
// i sayılı bar Ortalamanın yukarı kırdığı veya Ortalamanın aşağı kırdığı bar ise
if (c[i] > ma50[i] && c[i - 1] <= ma50[i - 1] || c[i] < ma50[i] && c[i - 1] >= ma50[i - 1])
{
int barSayisi = v.Count - i; // Son bardan geçen bar sayısı
Sistem.YaziEkle(barSayisi.ToString(), 1, v.Count - 2, c[c.Count - 1] * 0.998f, Color.AliceBlue, "Tahoma", 12);
break;
}
}
Sistem.Cizgiler[0].Deger = ma50;
@bymehmetfidan
|
|
Kullandigim boyle bir kod blogu var:
Ben bu kodu su sekilde kisaltabilir miyim sizce?Kod:Sistem.EmirSembol = vadeli[1] Sistem.EmirIslem = "Alış" Sistem.EmirMiktari = miktar Sistem.EmirFiyati = V[1].AskPrice Sistem.EmirSuresi = "GUN" Sistem.EmirTipi = "Limitli" Sistem.EmirGonder();
ChatGPT bunun dogru bir kullanim sekli oldugunu soyledi ama emin olamadim. Sanki arada bazi parametreleri atlamisimdir gibime geliyor.Kod:Sistem.EmirGonder("Alış", vadeli[1], V[1].AskPrice, miktar, "GUN", "Limitli");
Yer İmleri