-
Sn arkadaşlar,
Programı test etmekten yazmaya vakit bulamadım. Açıkçası konu repaint üzerine kilitlenmiş durumda. Belliki drizm bey de yaptığı filtrelemeyi açıklamak istemiyor. Günlerdir vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda 2014 ekimden itibaren %600 kazandırabilecek bir filtreleme bulmaya çalışıyorum. Bence hep beraber bu formül üzerine yoğunlaşalım. Sisteme seçtirelim( bu arada hala pörtföy oluşturma menüsünden hisse bulamıyorum sürekli bulunamadı diyor). Daha sonra cüzi para ile veya sadece takip ederek getirilerini kontrol edelim. Sonuçta bugün tv iken yarın başka bir kriter olmayacak. Eğer kazandırıyorsa yine kazandıracak. Burada birşeye değinmeden geçemicem bukadar yardım için çabalayan site açıp insanları bilgilendiren böyle bir sistemin varlığından haberdar dahi olmayan insanlara "kazanıyorum sizde gelin" diyebilen birisinin seçilen hisseleri paylaşma ricasına bukadar uzun uzadıya ve dublikasyon olacak şekilde felsefi yazılarla cevap vermeye çalışması garip geliyor. Sistemi anlatırken çok paylaşımşısınız ama insanlar sizden done bekleyince garip bir şekilde saldırganlaşıyorsunuz. Buna gerçekten anlam veremedim ve belirtmek istedim. Amaç şuursuzca para kazanmakmı yoksa birşeyler öğrenmekmi? Ben bu sistemi anlamlandırmak istiyorum. Sanırım birçok kişi de bunu istiyor. Aksi halde zaten halil hocanın paylaştığı şirketlerede yatırım yapabiliyoruz.
Sonuç olarak demek istediğim drizm bey "sistemin varlığından haberdar oldunuz daha fazlasını beklemeyin" diyor. E burada boğuşmanın anlamı yok programı alan kişiler ben dahil kriterleri aramızda paylaşarak denemelere başlayalım derim ve burada paylaşalım. Günlerdir bu başlık patinaj çekiyor sanki.
Saygılar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri