Kardemir d 50
Eczacı ilaç 25
Goodyr 25
Y.T.D
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardemir d 50
Eczacı ilaç 25
Goodyr 25
Y.T.D
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerel 50%
Albrk 30%
Fonet 20%
Bol şanslar herkese.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
%50 vesbe
%30 Vestel
%20 sasa
Konya %40 Tepki vermesi gerekiyor.
Karel%30 Yükselmeli.
Kozal %30 Teknigi güzel
Yarişmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
Akıl,adama sermayedir.
Hisse.net 2018 Yıllık Hisse Yarışması
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
3 Haftadır bu yarışmaya katıldım, önceki haftalarda ne yaptıysam bu haftada aynısını yaptım
Foruma yazdınız ama linkte belirtilen listeye ekleme yapmadınız diyorsanız geçen haftalarda eklemiyordum ama yayınlanan listede oluyordum
Eğer bu hafta kuralları kafanıza göre değiştirmediyseniz ben bilmiyorum siz cevap verin
Kural açık net hem linke ekleyeceksiniz hemde buraya yazacaksiniz.. Bu kural yillardir var.. Burada kurallar kafaya gore hic değişmez.. Siz yapmaniz gerekeni yapmamissiniz bunu birde yazıyorsunuz.. Bazen arkadaşlar sizin zahmet edip 2dknizi ayirip o linke kendinizi eklememenizi sirf magdur olmayın diye onlar yapıyorlar. Sizin yerinize bunu yaptılar diye sürekli yapacak degiller ya..
Siz süresi içinde hem foruma hem linke kayıtınızı yaptırın diger 200 kişi gibi sizde sorun yaşamazsınız.. Biraz hatayi kendinizde arayın.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu yarışmayı düzenleyenler olsun, yarışmaya katılanlar olsun, yarışma sonucunda birşey kazanmıyorlar. Bir nevi eğlence diyelim.
Ben bu yarışmada listeye dahil edilmedim diye mağdur olacak, yada oturupta ben bu hatayı nasıl yaptım diye saatlerce kendime kızacakta değilim.
Kusura bakmayın ama siz olaya kendinizi fazla kaptırdınız. Bu hafta birinci gelen arkadaşında sonuncu gelen arkadaşın bu sonuçlardan dolayı hayatlarında en ufak bir değişiklik dahi olmadığını herkes biliyor.
Madem ben 2 haftadır hata yapıyorum, listemin altına bir uyarı yazısı yazardınız olur biterdi.
Bu yarışma sizin için çok önemli olabilir ama benim açımdan zerre kadar bir önemi yok
Sadece neden listede olmadığı sordum , yoksa mağdurum diye forumu ayağa kaldırmadım
Yer İmleri