Sayfa 208/1032 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Arda41 Yazıyı Oku
    Teşekkürler yorumunuz için. Hissenin yukarıda gidebileceği pay ile aşağıda düşebileceği yer risk getiri analizi konusunda uzun pozisyon taşıyacak yatırımcının yararına görünse de bu hissede tutunabilmek biraz profesyonel işi geliyor bana. Hissenin nerdeyse her kademesinde ciddi bir maliyetlerime olduğundan da yukarıya doğru satış yiye yiye çıkacaktır (eğer çıkacaksa)
    banka cok fazla belanin ortasinda buldu kendini. girenlerimizden cogu bunu gozonune almisti, ve ona gore strateji gelistirmisti. hatta benim girmemdeki ana neden yapacagi bu dar banttaki volatil hareketlerdi. ama sanilanlardan kat be kat fazla oldu olaylar.
    dedigin gibi de herkes yer yerden maliyetlendi. yuku oldukca agirlasti. trade ede ede gidecegiz, ederi 8 milyar lira degil bu bankanin. senin ayagin ugurlu gelsin diyelim arda.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    safım saf, ne yapayım elimden bir şey gelmiyor, böyle yaratılmışım
    Nezaketin, asaletin, verdiğin cevaplar platodata'nın nezih ortamından bihaber yeni nesil tarafından dikkatle not ediliyor trendciğim bunu biliyorsun...Nitekim yıllar önce bunu bana öğreten de sendin...Üzerinde olduğun çizgi gayet doğru bundan emin ol...Hakaret, küfür vs bu saatten sonra bize zaten yakışmaz...Vazgeçmek yok abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

3.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Nezaketin, asaletin, verdiğin cevaplar platodata'nın nezih ortamından bihaber yeni nesil tarafından dikkatle not ediliyor trendciğim bunu biliyorsun...Nitekim yıllar önce bunu bana öğreten de sendin...Üzerinde olduğun çizgi gayet doğru bundan emin ol...Hakaret, küfür vs bu saatten sonra bize zaten yakışmaz...Vazgeçmek yok abi...
    Tşk ederim Yetkisizcim. Benim en büyük eksikliğim "insanların yalan söylemediği" varsayımıyla hareket etmemdir. Batı kültürü çerçevesinde bu tarzda yetiştirildiğim için bu huy artık benim karakterimin ayrılmaz parçası oldu ve değiştirmem mümkün değil, iş ortamında tabii ki bu eksikliğimi her zaman göz önüne alırım ve açık kapı bırakmam.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

4. kötü haber ve verilerden bıktık, iyi bir tane paylaşayım, en iyi bizim banka görünüyor.

(link: https://ahvalnews2.com/tr/bankalar/i...anka-sikintida)

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Tşk ederim Yetkisizcim. Benim en büyük eksikliğim "insanların yalan söylemediği" varsayımıyla hareket etmemdir. Batı kültürü çerçevesinde bu tarzda yetiştirildiğim için bu huy artık benim karakterimin ayrılmaz parçası oldu ve değiştirmem mümkün değil, iş ortamında tabii ki bu eksikliğimi her zaman göz önüne alırım ve açık kapı bırakmam.
    Sayın TH, görüşmeyeli nasılsınız, rahatınız keyfiniz yerindedir inşallah, şu Hulk bize ne zaman gün yüzü gösterecek, daha doğrusu gün yüzü gösterecek mi, yoksa az kaldı dedikçe çakmaya devam mı edecek, doymadı kanmadılar yawww.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

6.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Sayın TH, görüşmeyeli nasılsınız, rahatınız keyfiniz yerindedir inşallah, şu Hulk bize ne zaman gün yüzü gösterecek, daha doğrusu gün yüzü gösterecek mi, yoksa az kaldı dedikçe çakmaya devam mı edecek, doymadı kanmadılar yawww.
    Selam Komutan, benim keyfim her zaman yerindedir, sağlığım da mükemmel çok şükür. HA'nın karar duruşmasının ertesinde ortaya çıkan yıllık bazda %100 e fırlamış volatilite ile "volatilite rekorunun" kırıldığı, 131 milyon lotluk işlem hacimli, 101 kademe marjlı gün pekala bir milat olabilir. 9 aydır devam eden, hisseyi 15.37 den 7.31 e %53 göçertmiş olan bu şiddetli satış dalgası artık doğal ömrünü tamamlamış olmalı diye düşünüyorum. Bu saatten sonra aşağı yönlü silkelemelerin feyk olma ihtimali yüksektir. OFAC'tan gelmesi olası mali ceza halihazırda 2 milyar dolar civarında iskonto edilmiştir yani şu anki piyasa değeri kadar.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Artık tek baktığım yada bakabildiğim bu grafik kaldı, bu topikte genelde uzun vadeciler var anladığım kadarıyla görebildiğim eur bazlı grafikte bazı şeyleri paylaşmak istedim...
    Halk 2013 ten beri düşüşte grafikte işaretlemeye çalıştığım gibi düşen bir top misali önce daha yüksek düşüş ve tepki 1 nolu düşüş, daha sonra biraz daha az düşüş ve tepki 3 nolu düşüş ve en son 5 nolu düşüşte en azı.
    Dediğim gibi düşen bir top gibi yere yapışmış vaziyette bundan sonra tepki beklenmeli..
    Düşüşlerde saptadığım değerler ise genellikle A düşüşleri daha sert B düşüşleri daha az olmuş...
    2 ve 4 nolu tepkiler de ise düşüşlerdeki B seviyelerini hiç geçmemişler..
    Umarım karışık anlatmamışımdır..
    Dolayısıyla bundan sonraki tepki seviyemiz 2.40 eur civarına... Burada senet karar verecek... Ondan sonra 3 ihtimal var bana göre...
    1. Kötümser senaryo 2.40 eur dan aşağı dönecek 1.40 eur u kıracak daha aşağı gidecek ( ama yukarıda anlattığım top misali artık zıplayacak yeri pek kalmamış gözüküyor..
    2. 1.40 - 2.40 eur arası yatay banda girecek bir müddet belki 6 ay-1 sene oyalanacak..
    3. iyimser senaryo ise 2.40 ı yukarı kıracak ve uzun vade yükseliş başlayacak ve ilk hedefi bence çanağı tamamlamak olacaktır yani 6 eur..
    Benim görebildiklerim bunlar... Sağlıcakla...
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    kötü haber ve verilerden bıktık, iyi bir tane paylaşayım, en iyi bizim banka görünüyor.

(link: https://ahvalnews2.com/tr/bankalar/i...anka-sikintida)
    Hocam Ahval'den iyi de olsa bence alinti yapma onalri dinleme... Ahval tamamiyle Turkiye hakkinda kara propaganda yapmak amaciyla kurulmus BAE'den fonlanan ve FETOCULARIN yonettigi bir pislik fabrikasidir... Oraya surekli gorus verenler de (MArk Bentley gibi) acik Turkiye dusmanlaridir..

Sayfa 208/1032 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •