Sayfa 275/1252 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Faizler nooldu faizler...Banka faizleri ? Ondan haber verin...

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Yunanistan hukumetinin geri kafali oldugu dogru ama onlar bizden daha zengin

Hem kredi derecesi hem CDS puani hem asgari ucreti hem dis borclari acisindan bizden cok daha iyi durumdalar
    Kiyaslaman yanlış ben Yunanistan'a gittim kaç defa turizm den başka bir geliri yok sanayileşme yok fabrika yok Avrupa birliği paralarıyla yardımlarıyla açlıktan gebermekten kurtulan bir ülke ...asgari ücret alan kişi sayısı nedirki zaten bizde onların ülke nüfusu kadar asgari ücretli vardır ...batık ekonomiye siyasi yaklaşarak bende iyi puan veririm ondan kolay ne var....Avrupa'nın şımarık çocuğudur onlar Avrupa 5 para vermezse Venezüella dan beter olurlar ...Avrupa'nın beslemesi ....KKTC ile bir farkları yok KKTC de fabrika yok sanayi yok Türkiye nin aylık gönderdiği para ile yaşıyorlar tum maaşları Türkiye ödüyor ..

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Faizler nooldu faizler...Banka faizleri ? Ondan haber verin...
    uzun süre faizler değişmez artık en fazla 0.25 filan,fonlama değişmedi mb toplantısı eylül ortasında,olağanüstü artış filan da olmaz artık,enflasyon kur artarsa tl mevduatçı yine cepten yemeye başlayacak.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Türkiye'nin de nato kozu var NATO'nun yapısını iyi bilen biri olarak söylüyorum bunu..natoda Avrupa'nın 1. Dünyanın 2.buyuk ordusu Türkiye ...cekliyorum demesi bile Avrupa'yı ve ABD yi korkutur ..Almanya natoda bir iş yapacaksa Türkiye'den icazet almadan yapmaz...natoda zaten bir Alman çatlağı var..geçen aylarda ABD Suriye'ye füze sallarken Merkel hicbirsekilde destek olmayacağını açıkladı...Türkiye'nin natodan çekilmesi Avrupa'nın dağılmasına ulkeler arası kutuplasmalarinartmasına hatta 3.dunya savaşına zemin hazırlar...natoda Türkiye'nin yerini alacak askeri büyük bir gücü olan ülke yok...mevcut ülkelerde ortaya çıkacak bu büyük açığı kapatmak istemeyeceklerdir...
    Maalesef Turkiye nin NATO kozu bitti. Cunku Trump Nafta dan sonra NATO da degisiklikler yapacak. NATO nun butun uyelerinden para istiyor en cokta Avrupadaki NATO ulkelerinden. Esasinda Amerika cok gec akillandi. Simdiye kadar bedavadan yararlaniyorduk bu hizmetten.

NATO nun butun uslerindeki masraflari ve toplam 7 ucak gemisinden her birinin gunluk masraflarini bilseniz dudaginiz ucuklar. Ama toplam borclar 20 Trilyon dolara varip GDP yi gecince etekleri tutustu adamlarin.

Yani demem o ki ne NAFTA nin nede NATO nun gelecegi bitik. Baska seyler olacak. Turkiye yi cok belirsiz gunler bekliyor

Isin garip tarafida Turkiye nin sinirlari icinde 40 adet ABD ussu ve bunlarda yuzlerce nukleer baslikli fuze var. Amerika bunlari gozardi edemez diyenlere cevabim su olur. Bulgaristan Gurcistan ve kuzey Irak ta ve dun duydum Suriyenin kuzeyinde Amerikan uslerinin insaati ya bitmis yada devam ediyor.

Ve bizimkilerde horul horul uyuyor

QNB Finansbank yeni müşteri USD asgari 25 K için aylık %4,40. EURO için asgari 10 K %1,60. Vakıfbank 50 K USD eski yeni fark etmez %4,50. Daha yüksek 500 K USD için %4,70. Burganbank ise hoşgeldin kapsamında USD %5. EURO %2,60.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Kiyaslaman yanlış ben Yunanistan'a gittim kaç defa turizm den başka bir geliri yok sanayileşme yok fabrika yok Avrupa birliği paralarıyla yardımlarıyla açlıktan gebermekten kurtulan bir ülke ...asgari ücret alan kişi sayısı nedirki zaten bizde onların ülke nüfusu kadar asgari ücretli vardır ...batık ekonomiye siyasi yaklaşarak bende iyi puan veririm ondan kolay ne var....Avrupa'nın şımarık çocuğudur onlar Avrupa 5 para vermezse Venezüella dan beter olurlar ...Avrupa'nın beslemesi ....KKTC ile bir farkları yok KKTC de fabrika yok sanayi yok Türkiye nin aylık gönderdiği para ile yaşıyorlar tum maaşları Türkiye ödüyor ..
    Kardes

Yunanistan in kendi merkez bankasi ve hazinesi yok. Tamamen Luksemburg a bagli. Tamamen AB kanunlari gecerli. En dusuk maas ve emekli maasi TR dekinin 5-6 kati.

Sanayisi yok olmayiversin bizim cokmu var? AB de herkesin sanayisi olacak diye bir kural yok. Almanya da uretim Yunanistanda turizm gibi bir mantiklari var

Ben rakamlara bakarim. Ister rasyolara ister rakamlara bak Turkiyeden fersah fersah daha zengin bir ulke. Senin gozunle ne gordugunun hicbir onemi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    burgan dan oran alan oldumu ?
    döviz usd
    tl
    Geçen hafta 5 19:25 hg vardı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Türkiye'nin de nato kozu var NATO'nun yapısını iyi bilen biri olarak söylüyorum bunu..natoda Avrupa'nın 1. Dünyanın 2.buyuk ordusu Türkiye ...cekliyorum demesi bile Avrupa'yı ve ABD yi korkutur ..Almanya natoda bir iş yapacaksa Türkiye'den icazet almadan yapmaz...natoda zaten bir Alman çatlağı var..geçen aylarda ABD Suriye'ye füze sallarken Merkel hicbirsekilde destek olmayacağını açıkladı...Türkiye'nin natodan çekilmesi Avrupa'nın dağılmasına ulkeler arası kutuplasmalarinartmasına hatta 3.dunya savaşına zemin hazırlar...natoda Türkiye'nin yerini alacak askeri büyük bir gücü olan ülke yok...mevcut ülkelerde ortaya çıkacak bu büyük açığı kapatmak istemeyeceklerdir...
    trion harikalar diyarında

Sayfa 275/1252 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •