Sayfa 998/1252 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000100810481098 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Güncellenmiş

- Alternatif VOV 20,75% günlük TL
    - ICBC 20,5% aylık TL
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

2. evet sevgili arkadaşlar,

bugün oran alan forumdaş var mı

teşekkürler.

syg,

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Takipte en yüksek kredisi olan Vakıfbank dır.. 200 milyar TL kredi vermiş takipte olan kredisi 9 küsür milyar..

Garanti 260 milyar tl kredi vermiş takipte sanırım 8 küsür milyar tl...

İş bankası 330 milyar tl kredi vermiş 9 küsür milyar tl..

Akbank 220 milyar tl kredi vermiş takipteki kredi miktarı 5 küsür milyar tl...
    takipteki kredileri konuşurken şu detayı atlamayalım, özel bankalar takipteki alacak stoğunu varlık yönetim şirketlerine satabiliyorken devlet bankaları için satabilmelerini sağlayan düzenleme 2017 ağustosta çıktı, yani1 sene önce.
    ve devlet bankaları takip ettiğim kadarıyla böyle bir satışta henüz bulunmadılar. yanlışsam düzeltin.

4.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Güncellenmiş

- Alternatif VOV 20,75% günlük TL
    - ICBC 20,5% aylık TL
    vov sabah baktım 19 du 1.75 puan artıs cok guzel artıs bence ..1000 tl dısarda kaldıgına gore neti 20.50 yaparki su an burganla beraber gunlukte en avantajlı oldular ...bu durumda oksijen hesap da 100 baz artıs olmalı turuncu cok geride kaldı ..gece gunduz de 0.50 artıs yapmalı bence ..yoksa musteri yer degistirir avantajlı olanlara .

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

Bunların durumu cidden çok kötü,
    son çırpınışlar

ayağa düşmüş mal
    batan geminin malları bunlar tarzı....
    BATIYORLAR ! bu mal herifler neden mesela 2012 gibi böyle bir kampanya yapmadı? neden bugünlerde. demekki düzecek koyunların sayısı azalıyor!

6.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Takipte en yüksek kredisi olan Vakıfbank dır.. 200 milyar TL kredi vermiş takipte olan kredisi 9 küsür milyar..

Garanti 260 milyar tl kredi vermiş takipte sanırım 8 küsür milyar tl...

İş bankası 330 milyar tl kredi vermiş 9 küsür milyar tl..

Akbank 220 milyar tl kredi vermiş takipteki kredi miktarı 5 küsür milyar tl...

takip de olan kredilerin niteliklerini de öğrenebilme şansımız olsa iyi olurdu?
    ticari mi,
    mortgage mi
    tüketici mi

ev kredisi en azından fiziki bir garantisi mevcut
    diğerleri tam batık...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ben dun odeaya arkadasın 1 milyon tl si icin sordum 32 gun 21.50 dediler 3 yıldır aynı sube ile isimi yaparım subedekilerle hasır nesir olduk artık hepsini tanıyorum ..daha yuksek verilseydi soylerlerdi .
    bugün arkadaş aradı bende odea (benim tanıdğım şubeyi aradım) 1m+ %22.5 oran verdiler.. (32 gün) dolar da olduğum için oran almıyorum . hem merak ettim , hemde arkadaş arayınca yardımcı olayım dedim. şu an 1m+ odeabank ta 22.5 oran var.

8. oksijende yeni musteri kampayasında bildigim kadarıyla 20.25 ama 5000 tl dısarda kalıyor bu durumda neti 19 a geliyor haralde ..odea en az 100-150 baz artıs yapmalıki burgan la abankın gunlugune rakip olsun ...ing desen kafa buluyorlar 750 tl harcıyancda %20 lutfedecekler turuncuda ...fiba kiraz desen neti 17.75 mi ne ...gunlukte bu durumda burgan abank seker rakipsiz kaldı ...

Sayfa 998/1252 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000100810481098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •