Sayfa 467/1032 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bende son avrupa göçmen senaryomu yazayım .
    avrupa akdenizde göçmen trafiğini engellemek için
    bir kaç ajan daeşli silahlı göçmen teknesini avrupa kıyılarına ulaştıracak.
    avrupa kıyılarında terör eylemi yapmasına izin verilecek.
    sonrasında akdenizde göçmenleri denize gömecekler.
    Kalergi Planinin bir parcasi bu. Beyaz irkin siyahilerle melezlestirilmesi globallesme adi altinda. Yahudilerin intikami.

ISID'e gerek yok aslinda. Kanun degisikligi yapabiliyorlar.

(Oralet Osman'dan alintidir)

https://www.gazeteduvar.com.tr/ekono...ar-kamunundur/

Felaket guzel bir calisma. Okumanizi tavsiye ederim. @seer'in sorusunun cevabi da orda: 2013'e kadar yatay gitmesinden dolayi dolar kurunun artmayacagini farzetmis Reel Sektor. Sonrasinda da o borclarin cevrilmesine harcamis. Giren paranin cogu da sirketlerin satin alinmasi.

http://www.borsagundem.com/haber/cin...-uyari/1339038
    abd sincarı çok mu önemser.
    fakat bmgk üyesi bir ülkeyi nasıl yola getirecek.
    tabiiki kendi çıkardığı kanunla
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    eninde sonunda bu dolar bi yerde duracak ama nerede 15-20 tl de belki. fakirlesip gidecez halkca
    Sen disarda degil misin Erick? Yani seni beni fazla etkilememesi lazim bunlarin kazancin yabanci para oldukca.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sen disarda degil misin Erick? Yani seni beni fazla etkilememesi lazim bunlarin kazancin yabanci para oldukca.
    almanyadayim yazilim muhendisiyim. GErci butun yatirimlarim birikimim Turkiyede. Ailenin tamami isci sinifinda Turkiyede. Onlara uzuluyorum. Halkbanka da burada kazandigim Eurolarimi TL ye koyup yatirdim. KAybim buyuk. yabanci yatirimci gibi dusununce maliyetim 2 $ civarinda. ben bu haldeysem yabanci fonlarin zararini dusunemiyorum

ge

Sadece sen degil, bankalardaki herkes oyle maalesef. Birkac sanayi sirketi disinda hepsi kayip. Umarim kurtarirsin.

Citi'nin bilanco raporuna bakmayi unutmusuz.

Hadi iyi acti. Yetkisiz de %0.02'ere seviniyor giren cam agaciyken. Ben 80-100 kademe marj olmadan islem yapmiyorum bile.

8. Bana bulaşma başkan...Bugün ölüyom resmen gribal faranjit nedeniyle...O değil sendeki para bende olsun burayı okumam bile bırak yazmayı...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Sayfa 467/1032 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •