23 mu ne cok vermis yav rakipleri seker ve teb gunluge 24 verirken..ustune ustluk 5000 dusarda kalınca 21.50 ye duser 12500 dusarda kalınca 19.50 ye duser....mb sının politika oranı bile 24 iken bu gidisle odea da musteri kalmazgunlugu icat eden onlar en dusugu veren yine onlar yeni genel mudur geldikten sonra en cimri banka oldu koklyarak oran artırıyor
sanırsın ki avrupa merkez bankası
![]()
esasen burda bile onun bir kısmını yapıyoruz bence.. birisi çıkıyor 28.5 diyor. başkası yazıyor bana 22.5 verdiler diyor.. biz ne diyoruz.. "adamlar soyguncu paranızı kaptırmayın"..
bence bankalar burayı bile kapattırır..
peki bizmi arsısız, yoksa bankalar mı? çok net söylüyorum ve zaten sizde biliyorsunuz.. banka kardan zarar eder. hı artık zarar etseler bile BİZLERİ KAZIKLADIKLARI YILLARA SAYSINLAR..
toplamda biz hep böyle olmalıyız, hatta daha fazlası hakkımızı aramalıyız. ne kadar arasakta bir arsız asla olamayız.
Denizbank öb
gecelik 24.50
3000k -- 27.00 pazarlıksız verdi şimdi.
garanti bankası tam enkaz bahsetmiyorum bile.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Kesim dedi.m.t bende o yuzden kalacam bugun.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu enflasyon dusecek uzun baglayan diyenlerde ilginc valla hic carsı pazar alısverisi yapmıyorlar belli ...domates olmus 6-8 lira arası ..soyleyin bakım sera sezonu gelirken kış yaklasırken enlasyon nasıl dusecekmis ..duser ama ne kadar duser aylık %1 in altına dusermi zor ....daha sabah halkmara gittim 250 gram ekmek 1-25 ten 1.40 olmus eeeee hani ekmege zam yoktu .
Yer İmleri