Sayfa 340/1030 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hesap olduğu için otomatik açılıyor mu bu işlem siz açtınız mı bunu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Burganbank site üzerinde başvuru formunu görmüştüm ben açmadım ama az önce müşteri hizmetleri/çağrı merkezi ile görüştüm hesabı olanlar açamıyor şubeye gidip mevcut hesabı dijitale çevirmek gerekiyormuş verdiği bilgi bu yönde..

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    9 Eylül de başvurdum. 10 Eylülde kurye geldi evrakları imzaladım hesap açıldı. faiz arttırımı öncesi 22 gözüküyordu oranlar. Perşembe günü aradılar 25 teklif ettiler. Size ön tanımlı bir vadeli hesap açıyorlar. Çalıştığım bankada 25 teklif edince aktarmadım parayı. Bu hafta pazartesi günü tekrar aradılar ne yaptınız diye bende bağladım dedim vade dönüşü tekrar görüşelim dedim. Sizi arıyorlar o yüzden pazarlık yapabiliyorsunuz. Hatta müşteri temsilcisi bana bu numaradan ulaşabilirsiniz falan diyor.
    Daha önce burganda hiç hesabınız yoktu sanırım.hesabı olanlar doğrudan şubeye gidip işlem yapıyorlar bana söylenen bu..

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    9 Eylül de başvurdum. 10 Eylülde kurye geldi evrakları imzaladım hesap açıldı. faiz arttırımı öncesi 22 gözüküyordu oranlar. Perşembe günü aradılar 25 teklif ettiler. Size ön tanımlı bir vadeli hesap açıyorlar. Çalıştığım bankada 25 teklif edince aktarmadım parayı. Bu hafta pazartesi günü tekrar aradılar ne yaptınız diye bende bağladım dedim vade dönüşü tekrar görüşelim dedim. Sizi arıyorlar o yüzden pazarlık yapabiliyorsunuz. Hatta müşteri temsilcisi bana bu numaradan ulaşabilirsiniz falan diyor.
    Telefonda gerçek bir kişi ile pazarlık ediliyor olması çok iyi.

Peki bu kişi size atanan ve daha sonradan değişmeyen bir mt mi oluyor?

Eğer böyle bir şey yaparlarsa epey devrimsel olur. Zira şube ile tamamen aynı koşulları dijitalde sağlamış olurlar.

Bence müşteri temsilcisi ile sağlanan organik bağ çok önemli. Dijital bankacılığın tamamı bu bağı kopardığı için bence topal kalıyorlar.

Ben sonuçta bankaya bakmam ,müşteri temsilcisine bakarım. Benim en büyük sermayem insan, ben insan biriktiririm.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Daha önce burganda hiç hesabınız yoktu sanırım.hesabı olanlar doğrudan şubeye gidip işlem yapıyorlar bana söylenen bu..
    Evet ilk defa hesap açtırdım. Bayadır aklımdaydı şube biraz uzakta olduğu ve birazda üşendiğim için acmamamistim hesap. Dijital görünce başvurdum internet sayfasından ertesi gün hesap açıldı. Hesap açıldı ama para aktarmamıştım 2 gün sonra müşteri temsilcisi aradı. Pazarlık müşteri temsilcisiyle yapılabiliyor şimdilik. En para ve ceptetebten biraz farklı bu acıdan size özel oran olabiliyor internet sitesinde gösterilen oranlar dışında.

dijitale internetten başvurdum 5 dk sonra müdürlük aradı mt yönlendiriyorum dedi, 5 dk sonra mt aradı. Şimdi öğle yemeğindeyim yemekten sonra geliyorum imzanızı almaya dedi. Çok hızlılar...
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

6. Aktif'in telefonla verdiği bugün ki teklifi 500+ 32 gün/32,5 oran. 90 gün/33 oran.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Telefonda gerçek bir kişi ile pazarlık ediliyor olması çok iyi.

Peki bu kişi size atanan ve daha sonradan değişmeyen bir mt mi oluyor?

Eğer böyle bir şey yaparlarsa epey devrimsel olur. Zira şube ile tamamen aynı koşulları dijitalde sağlamış olurlar.

Bence müşteri temsilcisi ile sağlanan organik bağ çok önemli. Dijital bankacılığın tamamı bu bağı kopardığı için bence topal kalıyorlar.

Ben sonuçta bankaya bakmam ,müşteri temsilcisine bakarım. Benim en büyük sermayem insan, ben insan biriktiririm.
    Bana özel MT kısmından emin değilim şu an çok fazla müşterisi olmadığı içinde böyle bir olaya girilmiş olabilir. MT bana bu numaradan ulaşabilirsiniz dedi ve parayı bağladım deyince parayi bağlamadan önce keşke arasaydiniz tekrar bir oran almaya çalışırdım sizin için dedi.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Eğer şubedeki MT’mi dijitalde de seçebiliyorsam efso olur...

Sayfa 340/1030 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •