Sayfa 467/1030 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    bu foruma daha çok üstadların yazdıklarını okumak için giriyorum. anlayacağınız faydam yok ama zararımda yok. forumun seviyeside yüksek lisans hocalarına ders verir mahiyetteydi. Ama son faiz artışı ile ilgili ilgisiz herkes foruma dadandı. seviye nasıl mevduat hesabı açarım, kargocu geldi mi seviyesine düştü. sayenizde üstadları göremez olduk veya yazıları laf salatasında kaybolup gitti. bende hem sizden hemde webster rumuzlu şahsiyetten hemde ilsiz ve bilgisiz arkadaşlardan yeni bir başlık açarak orda yazmanızı özür dileyerek talep edeceğim. lütfen forumu rahat bırakın..
    Yani sen şimdi domates fiyatları ile faizler arasında bir ilişki yoktur mu diyorsun?
    Pesss.....
    Ekim de 10 liradan domates yiyeceksek ekim dede enflasyon uçacak demek ki...
    Faizlerin düşmesini daha çok beklersin sen...

Ben konunun mutfağına dair yorumlar yapıyorum aktrol değilseniz sizi neden rahatsız ediyor benim gönderilerim anlayabilmiş değilim...?

saygılar/başarılar

"Ekimde tüketici domatesi 10 liradan alacak: Kimse 3 kilosu 5 liraya domates beklemesin
    http://t24.com.tr/haber/ekimde-tuket...lemesin,709271

"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Merhaba 1m 32 gün için;

T-bank 28.5
    Fiba 25
    Odea 27.5
    Burgan 27.5
    Vakıf özel 26

3.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    mevduat stopaj indiriminin son günü ne zaman beyler?
    30 kasım.son gün

4.  Alıntı Originally Posted by timarsizsipahi Yazıyı Oku
    Merhaba 1m 32 gün için;

T-bank 28.5
    Fiba 25
    Odea 27.5
    Burgan 27.5
    Vakıf özel 26
    burgana 32 günlüğüne 27,5 tan bağlayacağıma güldüren hesapta 26,5 ta tutarım daha iyi

5. Çok yüksek miktarlar dışında şuan piyasada verilen en iyi oran (bugün için) 28,5..Daha yükseğini alan varsa valla helal olsun derim ben şahsen bulamadım.Yine görüştüğüm mt'ler yarın için oranların bugünden düşük olacağını söylediler.Vade dönüşü olan arkadaşlar 28-29 arası şuan için iyi oran alabilirseniz beklemeyin derim..

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yani sen şimdi domates fiyatları ile faizler arasında bir ilişki yoktur mu diyorsun?
    Pesss.....
    Ekim de 10 liradan domates yiyeceksek ekim dede enflasyon uçacak demek ki...
    Faizlerin düşmesini daha çok beklersin sen...

Ben konunun mutfağına dair yorumlar yapıyorum aktrol değilseniz sizi neden rahatsız ediyor benim gönderilerim anlayabilmiş değilim...?

saygılar/başarılar

"Ekimde tüketici domatesi 10 liradan alacak: Kimse 3 kilosu 5 liraya domates beklemesin
    http://t24.com.tr/haber/ekimde-tuket...lemesin,709271

ekim ayın da domates fiatlarını tüfe oranlarına etki ediyor diye bilgiye sahipseniz yarım bilgiye sahipsiniz demektir,
    yarım bilgi sizi yanlış kapıya çıkarır.

yaz aylarında yaz meyve ve sebzeleri listeye girer,
    kış aylarında kış meyve ve sebzeleri ....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Çok yüksek miktarlar dışında şuan piyasada verilen en iyi oran (bugün için) 28,5..Daha yükseğini alan varsa valla helal olsun derim ben şahsen bulamadım.Yine görüştüğüm mt'ler yarın için oranların bugünden düşük olacağını söylediler.Vade dönüşü olan arkadaşlar 28-29 arası şuan için iyi oran alabilirseniz beklemeyin derim..
    Geçen haftadan bugüne ülke bazında değişen birşey yok. Ama bu bankalar geçen hafta 29-30 ları rahat verirken şuan 2-3 puan geriye düştüler. Ya geçen haftaki oranları balondu ya da bu hafta şark kurnazlığı yapıyorlar. Bunu bizler yeriz Ama elin gavuru Yer mi bilemem

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    ekim ayın da domates fiatlarını tüfe oranlarına etki ediyor diye bilgiye sahipseniz yarım bilgiye sahipsiniz demektir,
    yarım bilgi sizi yanlış kapıya çıkarır.

yaz aylarında yaz meyve ve sebzeleri listeye girer,
    kış aylarında kış meyve ve sebzeleri ....
    Sen önce enflasyon sepetine giren maddelerin neler olduğunu ve ne zaman girdiklerini iyi öğren sonra gel benim bilgimi sına...
    Senin bildiğin kadar benim unutmuşluğum var....
    Domates yaz kış enflasyon sepetinde olan bir üründür...
    Geçen sene Ekim ayın da fiyatı 2,2577 tl imiş
    Bu sene Ekim de 10 tl olması bekleniyorsa yıllık domates enflasyonu %440 dur
    Of of offffff
    Ekim ayında da "ENFLASYON CANAVARINA" hazır olun arkadaşlar.....
    Beklendiği gibi olursa enflasyon, faizlerin düşmesini bekleyen ya art niyetlidir,yada hiç sopa yememiştir...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 467/1030 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •