Sayfa 856/1030 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    1 yıl vadeli aylık faiz ödemeli mevduat yapan oran olarak tatmin edici banka bilgisi önerisi olan arkadaşlarımız varmıdır.
    Aralığın son haftası mevduat oranlarındaki gidişatın az çok kokusu çıkar duruma göre iyi bir oranla belki yıllık bağlanabilir.
    yıllık bağlayacaksanız 30 kasım dan önce bağlayın stopaj avantajı bitmeden

Burgan dolar vadeli oran varmi?

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    MT internet bankacılığının ne olduğunu bilmiyordur kesin..Yada eft yaparken şubeden sizi yiyip öyle gönderecektir.
    Turkish bank berbat bir banka para çıkartana kadar göbek çatlar, valörde hep hile yaparlar.Sonra aman hata olmuş şube müdürü arar özür diler.

Bırakın sakın gitmeyin

4.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    MT internet bankacılığının ne olduğunu bilmiyordur kesin..Yada eft yaparken şubeden sizi yiyip öyle gönderecektir.
    ya tekrar aradım varmış ya internet bankacılığı dedim. yok demedim diyor. 100 k limiti olur dedim diyor internet bankaciligindan. Subeye gelip yapmaniz gerekecek. (Turkishbank)

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İnsan hasta olunca bile en az 5 günlük antibiyotik tedavisi veriliyor. Daha ilk haptan sonra ben iyileştim hap içmeyeceğim dersen birkaç gün sonra çok daha kötü olabilirsin.
    Bu arada şahsen ben şimdiki 24 enf.na (ki yıl sonunda 30 olacağını söyleyenler de var) faizde kalmak yerine 5,50 den dolarda kalmayı DAHA GÜVENLİ BULURUM.
    Bizim sorunumuz hastanın hasta olduğunu kabul etmemesi. Hasta hastalığını kabul etmiyor, dış güçlerin uşağı doktorun bünyeyi daha da kötüleştirecek antibiyotiği reçeteye yazdığını söylüyor.

Kademeli işlemlerle voltileden yararlanılması gereken bir dönemde olduğumuzu bu nedenle ısrarla vurguluyorum. Batmayacağız, krizden tam çıkmayacağız, bu ikisi arasında savrulup duracağız. Kazanan, dövize ya da tl'ye sımsıkı sarılanlar değil, iyimserliğin-kötümserliğin yani maniklik ile depresifliğin hangi aşamasında olunduğuna bağlı olarak ters pozisyon alanlar olacak. Üstelik bir de bonusu olacak, yarın piyasalar ne olacak diye uykunuz kaçmayacak, her türlü gelişmede önceden planlamış olduğunuz bir hamleniz olduğunu bilip mışıl mışıl uyuyacaksınız.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

6. Ykb 32 gün yeni giriş 820k 25.10

Şeker 32 gun 25 verdi .94gun icin 26 dedi .32 gun devam ettim.

8.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    yıllık bağlayacaksanız 30 kasım dan önce bağlayın stopaj avantajı bitmeden
    Benim esas vade dönüşüm aralık son hafta diğeri kasım ayında..Aralık son hafta da 1 yıllık gidebilirim aylık ödemeli duruma bağlı o yüzden şimdiden bakıyorum araştırıyorum.Stopajı uzatacaklarını düşünüyorum.Hem faizi düşür hem stopaj avantajını kaldır doları tekrar yükseltir bu hamleler.

Aralık sonuna doğru tekrar 30'lu rakamlar görülecektir faizde. İmf ile anlaşma olur para bulunur ona bir şey diyemem.

Sayfa 856/1030 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •